Webinaarisarja: Tukea ja vinkkejä yrityksen toimintaan haastavina aikoina | Osa 3

Koronaviruksen vaikutuksesta monet sopimukset tulevat uudelleen tarkasteltavaksi. Arvonlisäverotuksessa mielenkiinto kohdistuu mm. sopimussakkoihin, peruutusmaksuihin ja vahingonkorvauksiin, sillä näiden erien ja muiden vastaavien erien arvonlisäverokäsittelyn ratkaiseminen ei aina ole yksinkertaista. Toisaalta esimerkiksi toimitus- ja laskutusketjujen muuttuessa olisi aina tarkastettava myös  liiketoimen oikea arvonlisäverokohtelu. Oikea käsittelytapa pienentää luonnollisesti mahdollisia arvonlisäverotukseen liittyviä riskejä, mutta voi tuottaa myös positiivisia yllätyksiä.

Järjestämme torstaina 9.4. klo 9:00-10:00 webinaarin, jossa käsittelemme muun muassa näitä aiheita sekä lyhyesti myös muita ajankohtaisia aiheita liittyen arvonlisäverotukseen. Webinaarissa äänessä arvonlisäveroasiantuntija Hanna Huhtala.

Webinaarin tallenne katsottavissa sivun oikeasta reunasta. 

Kouluttaja
Hanna Huhtala | Senior Tax manager Hanna Huhtalalla on yli viidentoista vuoden työkokemus erilaisten yritysten ja yhteisöjen verotukseen ja juridiikkaan liittyvistä asioista. Hänen eritysosaamiseensa kuuluvat arvonlisäverotukseen liittyvät kysymykset. Hanna on työskennellyt aikaisemmin sekä julkisen että yksityisen sektorin palveluksessa. Nykyisin Hanna työskentelee vero- ja liikejuridiikan palveluita tarjoavassa Lexalvia Oy:ssä, joka toimii Grant Thornton yhteistyökumppanina.
Tel: +358 20 794 0480 Contact: