Kun saimme kuulla Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmasta ensimmäistä kertaa, se tuntui heti Grant Thorntonin kulttuuriin, arvoihin ja strategiaan sopivalta kehittämishankkeelta. Koimme sen myös mahdollisuutena toimia esimerkkinä alallamme, jota ei yleensä mielletä kovinkaan perheystävälliseksi. Perheystävällisyys on myös teemana yhteiskunnallisesti tärkeä ja osallistumalla ohjelmaan haluamme omalta osaltamme vaikuttaa suomalaisen työelämän kehittämiseen. 

Olemme olleet Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa mukana 2018 syksystä alkaen ja joulukuussa 2022 tekemämme panostukset perheystävällisyyteen huomioitiin myöntämällä Grant Thorntonille toimialamme ensimmäinen Väestöliiton myöntämän Perheystävällinen työpaikka -tunnus. 

Tunnuksen myöntämisen jälkeen toimitusjohtajamme Jonni Leporanta avasi tuntemuksiaan väestöliiton blogissa: Työpaikka, jossa on mahdollisuus kehittyä ja elää omannäköistään elämää.

 

Perheystävällisyyden kehittäminen kannattaa

Meille Grant Thorntonilla on tärkeää, että perheystävällisyys koskee kaikkia, ei pelkästään työntekijöitä, joilla on pieniä lapsia. Välillä on kuitenkin osoittautunut haastavaksi keksiä sellaisia kehitystoimenpiteitä ja aktiviteetteja, jotka puhuttelisivat kaikkia työntekijöitä. Perheystävällisyyden kehittäminen on kuitenkin tuonut monia onnistumisen kokemuksia, joista voit lukea lisää Väestöliiton blogissa.

Mikäli monipuoliset asiantuntijatehtävät kiinnostavat mukavassa työyhteisössä osana yhtä maailman suurimmista asiantuntijaorganisaatiota, lähetä meille avoin hakemus oheisen hakulinkin kautta! Olemme sinuun yhteyksissä, kun profiiliisi ja toiveisiisi sopivia tehtäviä avautuu.

Haluatko oppia lisää Grant Thorntonista työnantajana?