Managing Partner Juha-Pekka Keimmo Ota yhteyttä

“Haluamme auttaa yrityksiä ja yrittäjiä kehittymään”

Grant Thornton kuuluu maailman johtaviin tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoaviin yrityksiin. Asiantuntijamme auttavat dynaamisia organisaatiota kasvamaan tarjoamalla kattavia, mielekkäitä ja tulevaisuuteen suuntautuneita neuvontapalveluita.

Kasvun ja kehityksen tueksi

Laajan palveluvalikoimamme, kokeneen henkilöstömme, yhtenäisten tarkastusmetodiemme ja hyvien kansainvälisten yhteyksiemme ansiosta pystymme palvelemaan tehokkaasti kaikissa tilanteissa. Tärkein tavoitteemme on tukea yritystäsi taloudellisissa kysymyksissä, toiminnan kehittymisen ja menestymisen tiellä. Joustava ja kunkin asiakkaamme erityistarpeisiin sovitettu palvelu on meille kunnia-asia.

Vahva kansainvälinen verkosto

Grant Thornton International on itsenäisten tilintarkastus- ja konsultointiyritysten kansainvälinen yhteistyöorganisaatio. Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä Grant Thorntonilla onkin toimintaa yli 130 maassa 38.500 työntekijän voimin. Suomessa Grant Thorntonin palveluksessa on noin 80 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa. Asiantuntijoidemme kanssa asioiminen on yhtä sujuvaa niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Kansainvälisesti yhtenäisen toimintatapamme myötä annamme toiminnallemme sisäisen laatutakeen, josta sinä hyödyt.

Asiakaskunta

Asiakkaistamme suurin osa koostuu omistajavetoisista yrityksistä sekä suurten ulkomaisten yritysten tytäryrityksistä Suomessa. Grant Thornton on myös luonteva valinta kansainvälistyvälle omistajavetoiselle yritykselle. Hallitsemme vankalla ammattitaidolla myös muiden yritysmuotojen sekä säätiöiden ja yhdistysten erityispiirteet. Olemme asiantuntijoina mukana perheyritysten toiminnan rakenteiden suunnittelussa sekä niin yrityksen kuin yrittäjänkin verosuunnittelussa.
Tilintarkastuspalvelut ja muut tarkastuspalvelut

Tehdäksesi parhaita mahdollisia liiketoiminnallisia päätöksiä tarvitset luotettavaa tietoa yrityksesi tilasta. Kasvaminen ja menestyminen edellyttävät myös toimintaympäristön luottamuksen saavuttamista. Laadukkaasti suoritettu tilintarkastus luo uskottavuutta myös sidosryhmiesi, kuten asiakkaidesi, rahoittajien, sijoittajien, toimittajien ja viranomaisten keskuudessa. Kun valitset Grant Thorntonin, voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää taloudellisen informaation varmennustoiminnon meille.

Veropalvelut

Yrityksesi kohtaa verokysymyksiä sekä päivittäisessä liiketoiminnassa että erityistilanteissa kuten yritysjärjestelyiden tai omistajanvaihdosten yhteydessä. Verolainsäädäntö muuttuu jatkuvasti, mikä osaltaan aiheuttaa haasteita yrityksen ja sen omistajien verosuunnitteluun. Me Grant Thorntonilla haluamme auttaa sinua ja yritystäsi pysymään muutoksissa mukana. Meillä on vankka asiantuntemus niin yritys-, arvonlisä- kuin henkilöverotuksessakin. Kansainväliset tilanteet ovat Grant Thornton -ketjun erityinen vahvuus. Organisaatiomme ansiosta asiantuntemuksemme kansainvälisen verotuksen saralla on kattava. Autamme kansainvälistyviä yrityksiä ja ulkomaille muuttavia yksityishenkilöitä mm. verovelvollisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Vastaavasti ulkomaiset yritykset ja Suomeen muuttavat henkilöt saavat meiltä asiantuntevaa tukea.
Neuvontapalvelut

Grant Thornton on luotettava ja riippumaton kumppani kaikissa yritysjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä arvonmäärityksistä ja Due Diligence -tutkimuksista täysimittaisten yrityskauppaprosessien totetuttamiseen saakka. Varmistaaksemme asiakkaidemme toiminnan kannattavuuden ja menestyksen pitkällä tähtäimellä tarjoamme kattavan valikoiman neuvontapalveluita.

Taloushallintopalvelut

Me Grant Thorntonilla haluamme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään ja parantamaan yrityksen talousseurantaa tarjoamalla laadukkaita ja kokonaisvaltaisia taloushallinnon palveluratkaisuja. Asiantuntijoillamme on kokemusta niin kotimaisten kuin kansainvälisten yritysten sekä niiden tytäryhtiöiden ja sivuliikkeiden taloushallinnon hoitamisesta. Rakennamme palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jolloin tutustumme aina asiakkaan erityispiirteisiin. Hoidamme tarvittaessa koko taloushallinnon tai osia siitä.

 

Tutustu myös asiakastarinoihimme:

MyInvest Oy

Lue lisää

Nitro Games Oyj

Lue lisää

Tampereen Raitiotieallianssi

Lue lisää