Haluamme auttaa yrityksiä ja yrittäjiä kehittymään

Grant Thornton kuuluu maailman johtaviin tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoaviin yrityksiin. Asiantuntijamme auttavat dynaamisia organisaatiota kasvamaan tarjoamalla kattavia, mielekkäitä ja tulevaisuuteen suuntautuneita neuvontapalveluita.

Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja kansainvälisesti Helsingin ja Turun toimistoiltamme käsin. 

 • Kasvun ja kehityksen tueksi
 • Asiakaskunta
 • Laadukkaat tarkastuspalvelut
 • Kasvun ja kehityksen tueksi
  Kasvun ja kehityksen tueksi
  Laajan palveluvalikoimamme, kokeneen henkilöstömme, yhtenäisten tarkastusmetodiemme ja hyvien kansainvälisten yhteyksiemme ansiosta pystymme palvelemaan tehokkaasti kaikissa tilanteissa. Tärkein tavoitteemme on tukea yritystäsi taloudellisissa kysymyksissä, toiminnan kehittymisen ja menestymisen tiellä. Joustava ja kunkin asiakkaamme erityistarpeisiin sovitettu palvelu on meille kunnia-asia.
 • Asiakaskunta
  Asiakaskunta
  Asiakkaistamme suurin osa koostuu omistajavetoisista yrityksistä sekä suurten ulkomaisten yritysten tytäryrityksistä Suomessa. Grant Thornton on myös luonteva valinta kansainvälistyvälle omistajavetoiselle yritykselle. Hallitsemme vankalla ammattitaidolla myös muiden yritysmuotojen sekä säätiöiden ja yhdistysten erityispiirteet. Olemme asiantuntijoina mukana perheyritysten toiminnan rakenteiden suunnittelussa sekä niin yrityksen kuin yrittäjänkin verosuunnittelussa.
 • Laadukkaat tarkastuspalvelut
  Laadukkaat tarkastuspalvelut
  Tehdäksesi parhaita mahdollisia liiketoiminnallisia päätöksiä tarvitset luotettavaa tietoa yrityksesi tilasta. Kasvaminen ja menestyminen edellyttävät myös toimintaympäristön luottamuksen saavuttamista. Laadukkaasti suoritettu tilintarkastus luo uskottavuutta myös sidosryhmiesi, kuten asiakkaidesi, rahoittajien, sijoittajien, toimittajien ja viranomaisten keskuudessa. Kun valitset Grant Thorntonin, voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää taloudellisen informaation varmennustoiminnon meille.
rich text with image

“Kokonaiskuvan ymmärtäminen kiinnostaa meitä aidosti, samoin kuin asiakkaidemme haasteet ja tavoitteet, sekä heidän toimintaympäristönsä. Syvemmän ymmärryksen myötä, osaamme antaa merkityksellisiä ja tulevaisuuteen suuntautuvia neuvoja.”

Jonni Leporanta, Managing Partner

Grant Thornton Suomessa

Suomessa Grant Thornton on tarjonnut tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita vuodesta 1993. 11 partneriamme ovat aktiivisesti mukana eri palveluissamme ja osallistuvat toimialan kehitystyöhön niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Liike-elämän lisäksi tarjoamme palveluitamme useille yleishyödyllisille yhdistyksille ja säätiöille.

Yhteensä meillä on noin 80 työntekijää Helsingin ja Turun toimistoissa. Auktorisoitujen KHT-tilintarkastajien osuus työntekijöistämme on 25%, mikä osaltaan takaa kaikkien tarkastustoimeksiantojemme korkean laadun.

 

Grant Thornton Global

Grant Thornton International on itsenäisten tilintarkastus- ja konsultointiyritysten kansainvälinen yhteistyöorganisaatio. Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä Grant Thorntonilla on toimintaa 138 maassa yli 68.000 työntekijän voimin.

Asiantuntijoidemme kanssa asioiminen on yhtä sujuvaa niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Kansainvälisesti yhtenäisen toimintatapamme myötä annamme toiminnallemme sisäisen laatutakeen, josta sinä hyödyt. Toimistoillamme on kokemusta sekä tilintarkastuksesta että konsultoinnista, ja ne työskentelevät sekä kansainvälisten että kotimaisten eri kokoisten yhtiöiden parissa. Toimistot tekevät lisäksi tiivistä yhteistyötä keskenään, joten myös yhteisten kansainvälisten toimeksiantojen parissa työskentely on meille tuttua.

Tutustu palveluihimme 

Miten voimme olla avuksi ?

Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun pian yhteydessä