article banner

Tietoa meistä

Grant Thornton Finland

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Tarkastele sijaintejamme

“Haluamme auttaa yrityksiä ja yrittäjiä kehittymään”

Grant Thornton kuuluu maailman johtaviin tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoaviin yrityksiin. Asiantuntijamme auttavat dynaamisia organisaatiota kasvamaan tarjoamalla kattavia, mielekkäitä ja tulevaisuuteen suuntautuneita neuvontapalveluita.

Kasvun ja kehityksen tueksi

Laajan palveluvalikoimamme, kokeneen henkilöstömme, yhtenäisten tarkastusmetodiemme ja hyvien kansainvälisten yhteyksiemme ansiosta pystymme palvelemaan tehokkaasti kaikissa tilanteissa. Tärkein tavoitteemme on tukea yritystäsi taloudellisissa kysymyksissä, toiminnan kehittymisen ja menestymisen tiellä. Joustava ja kunkin asiakkaamme erityistarpeisiin sovitettu palvelu on meille kunnia-asia.

Vahva kansainvälinen verkosto

Grant Thornton International on itsenäisten tilintarkastus- ja konsultointiyritysten kansainvälinen yhteistyöorganisaatio. Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä Grant Thorntonilla onkin toimintaa 138 maassa yli 58.000 työntekijän voimin. Suomessa Grant Thorntonin palveluksessa on noin 70 asiantuntijaa Helsingissä ja Turussa. Asiantuntijoidemme kanssa asioiminen on yhtä sujuvaa niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Kansainvälisesti yhtenäisen toimintatapamme myötä annamme toiminnallemme sisäisen laatutakeen, josta sinä hyödyt.

Asiakaskunta

Asiakkaistamme suurin osa koostuu omistajavetoisista yrityksistä sekä suurten ulkomaisten yritysten tytäryrityksistä Suomessa. Grant Thornton on myös luonteva valinta kansainvälistyvälle omistajavetoiselle yritykselle. Hallitsemme vankalla ammattitaidolla myös muiden yritysmuotojen sekä säätiöiden ja yhdistysten erityispiirteet. Olemme asiantuntijoina mukana perheyritysten toiminnan rakenteiden suunnittelussa sekä niin yrityksen kuin yrittäjänkin verosuunnittelussa.


Tilintarkastuspalvelut ja muut tarkastuspalvelut

Tehdäksesi parhaita mahdollisia liiketoiminnallisia päätöksiä tarvitset luotettavaa tietoa yrityksesi tilasta. Kasvaminen ja menestyminen edellyttävät myös toimintaympäristön luottamuksen saavuttamista. Laadukkaasti suoritettu tilintarkastus luo uskottavuutta myös sidosryhmiesi, kuten asiakkaidesi, rahoittajien, sijoittajien, toimittajien ja viranomaisten keskuudessa. Kun valitset Grant Thorntonin, voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää taloudellisen informaation varmennustoiminnon meille.

 

Tutustu palveluihimme: