Olemme yksi maailman johtavista tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoaviasta yrityksistä. Tämä avaa työntekijöillemme monia uramahdollisuuksia: Ehkä aloitat tilintarkastusassistenttina tavoitteenasi auktorisointi, mutta muutaman vuoden päästä työ neuvonantopalveluiden tai vaikkapa veropalveluiden parissa houkuttelee.

Organisaatiorakenteemme on matala. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että työntekijänä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja sinun ajatuksiasi kuunnellaan. Organisaatiomme muodostaa suotuisan ympäristön sinulle, joka et pelkää tehdä aloitteita.

Mahdollisuudet ovat monet. Vain oma kiinnostuksesi asettaa rajat.

Tutustu traineeohjelmiimme

Grant Thorntonin 4-6kk pituiset harjoittelujaksot ovat tarkoitettu vähintään toisen vuoden kaupallisen- ja oikeustieteellisenalan opiskelijoille (AMK/Kauppakorkeakoulu).

Otamme vuosittain toimistoillemme Helsinkiin ja Tampereelle useita traineita, painottuen kevätajalle. Aiemmat harjoittelijamme ovat kehuneet erityisesti trainee-ohjelmamme monipuolisuutta ja toimistomme rentoa työilmapiiriä.

Parasta harjoittelujaksossani oli se, että sai alusta alkaen tehdä itse vastuullisia työtehtäviä. Alussa tehtäviä käytiin aina vastuutarkastajan kanssa yhdessä läpi, mistä sai todella paljon apua alkuvaiheessa.  Myös muilta työntekijöiltä sai aina apua tarvittaessa.

- Heidi,  Audit Associate

 

Jo opiskelujeni aikana minulla oli selkeä visio – halusin tilintarkastajaksi. En ollut aiemmin kuullut Grant Thorntonista, mutta valmistuttuani Aalto Yliopistosta vuonna 2008 törmäsin heidän rekryilmoitukseen, ja lähetin heille hakemuksen. Haastattelun aikana ymmärsin, että tämä voisi olla juuri minulle sopiva kansainvälinen ja mielenkiintoinen organisaatio. 

- Satu, KHT, Partner

Uratarina

Parasta täällä on hyvä työilmapiiri

Joakim Jousisto

Uratarina

Tätä työtä oppii vain tekemällä, siksi suosittelen ehdottomasti hakemaan traineeohjelmaan

Vera Wasström

Uratarina

Kevät koostui monipuolisista toimeksiannoista aina kiinteistöyhtiöistä pieniin osakeyhtiöihin

Väinö Mettiäinen

Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Instagramissa