Audit Trainee

Palvelualue: Tilintarkastus

Sijainti: Helsinki, Turku

Tehtävä: Audit Trainee

Grant Thorntonille Traineeksi?

Etsimme nyt joukkoomme Helsingin sekä Turun toimistoille tulevaisuuden ammattilaisia loistamaan, sillä meillä on paikka auki useammallekin Audit Traineelle! Haemme joukkoomme uusia osaajia aloittamaan marraskuussa 2024 Helsingin toimistollemme. Työtehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen, kestoltaan noin 6 kk. Turun toimistollemme haemme uusia osaajia aloittaen syksyn 2024 aikana, töitä on syksyllä osa-aikaisesti ja keväällä kokoaikaisesti. Tehtävä on myös määräaikainen toukokuulle 2025. Oletko innokas ja hyvät yhteistyötaidot omaava kaupallisen alan opiskelija? Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä oppimaan tilintarkastusta käytännössä organisaatioon, jossa keskiössä on erinomainen työntekijä- ja asiakaskokemus sekä jokaisen työntekijän hyvinvointi. Meillä sinun työpanoksellasi on merkitystä – joka päivä. 

 

Mitä meillä pääsee tekemään?

Tulet näkemään tilintarkastuksen koko elinkaaren, tutustumaan moneen eri toimialaan sekä saat vastuullesi kokonaisia tilintarkastuksia. Työskentelet läheisesti kokeneempien tilintarkastajien kanssa, mutta saat myös tehdä itsenäisesti vastuullisia tehtäviä ja kehittyä aidosti harjoittelujakson aikana. Tehtävänkuvaasi kuuluvat sekä pienempien yritysten tilintarkastus kokonaisuudessaan että avustavat tilintarkastustehtävät isompien tilintarkastusasiakkaiden osalta. Pääset toimimaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja soveltamaan opinnoissasi oppimia asioita käytännön työelämään.

 

Millaista työkaveria etsimme?

Meille tärkeintä on, että olet avoin ja innokas oppimaan uutta. Reipas asenne ja innokkuus ottaa asioista itse selvää kantaa pitkälle. Tehtävässä tarvitaan oman työn organisointitaitoja, itsenäistä ja omatoimista työskentelytapaa sekä uusien asioiden ja ohjeiden omaksumiskykyä. Meillä ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin pohtimaan asioita, kunhan vain rohkeasti kysyy apua työkaverilta. Yhteistyötaidot ovat tilintarkastustyössä tärkeitä, sillä tulet työskentelemään tiiviisti sekä työkavereiden että asiakkaiden kanssa.

Toivoisimme, että hakija olisi suorittanut vähintään 2. vuoden kaupallisen alan opinnot (kauppakorkeakoulu/AMK) ja hienoa olisi, jos opintojesi pääaine on laskentatoimi, tilintarkastus tai vastaava. Perustason ymmärrys kirjanpidosta (esim. opintojen kautta) ja MS Office-ohjelmien osaaminen (erityisesti Excel) ovat tarpeellisia taitoja. ESG:hen liittyvät opinnot ovat eduksi. 

Jotta pääset hyvään alkuun työssä, on tärkeää, että sinulla on jotakin edeltävää työkokemusta – alalla tai työtehtävällä ei ole väliä – sillä arvostamme yleisiä työelämä- ja työntekijätaitoja. Mikäli sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä, taloushallintoalan työtehtävistä tai tilintarkastuksesta, on se ehdottomasti plussaa!

Organisaatiomme kuuluu kansainväliseen Grant Thornton-ketjuun ja monet asiakkaistamme ovat kansainvälisiä, mistä syystä sujuva englanti on oltava hallussa. Muutoin pärjäät hyvin suomen kielellä. Jos ruotsi sujuu, katsotaan se eduksi.

 

Miksi valita meidät?

Grant Thorntonin Audit Traineena saat erinomaisen pohjan tilintarkastusurallesi. Pääset näkemään paljon käytännön työelämän esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön. Monipuoliset tarkastustoimeksiannot (asunto-osakeyhtiöt, osakeyhtiöt, säätiöt ja järjestöt) takaavat, että saat kattavan kuvan tilintarkastuksen kokonaisuudesta. Pääset osaksi mukavaa tiimiä ja oppimaan kollegoiltasi.

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Mutkattomuus on tärkeää arjessamme ja se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. Työskentelemme pääosin tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää olla erinomainen työpaikka ja kehitämme työtapojamme ja -kulttuuriamme jatkuvasti. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin ja koemme tärkeäksi, että jokainen voi rakentaa meillä omannäköistään uraa. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen yhteisön, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

 

Joko kiinnostuit?

Hienoa, sillä me haluamme kuulla sinusta lisää! Voit lähettää työhakemuksen meille oheisen linkin kautta 8.5.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin toimiston osalta Partner Lauri Melartin puh +358 40 556 4635 hakuaikana 15.4–8.5., arkisin klo 13-15 sekä Turussa Partner Timo Helle +358 40 502 3423. Voit tutustua tarkemmin Grant Thorntoniin kotisivujemme kautta tai Linkedin-profiilimme kautta ja arkeemme pääset kurkistamaan Instagramista.

Järjestämme 23.4.2024 klo 17:00-18:30 toimistollamme opiskelija-afterit, johon kaikki Grant Thorntonista kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita. Tilaisuudessa pääset kuulemaan lisää Grant Thorntonilla työskentelystä, traineeohjelmasta sekä tapaamaan ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, joista osa on aloittanut uransa meillä traineena. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

 

 

Applications for this position are now closed