Laadukas tilintarkastus tehostaa liiketoimintaa

Me Grant Thorntonilla ymmärrämme, kuinka tärkeä korkeatasoinen tilintarkastettu tilinpäätös on liiketoiminnalle, omistajille, rahoittajille, sijoittajille ja muille sidosryhmille. Kun valitsette meidät yrityksenne tilintarkastajaksi, voitte huoletta keskittyä yrityksesenne ydinliiketoimintaan ja jättää taloudellisen informaation varmentamisen meille.

Tilintarkastus, joka on suoritettu laadukkaasti auttaa sinua tekemään parhaita mahdollisia liiketoiminnallisia päätöksiä antaen sinulle luotettavaa ja tarkkaa tietoa yrityksesi tilasta.

Haluamme aina löytää tavan, joka palvelee yhtiötänne ja sen sidosryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla - laadukkaasti. Lähestymistapamme on ymmärtää ensin asiakkaan liiketoiminta ja siihen sisältyvät riskit, ja vasta tämän jälkeen voimme kohdistaa toimemme osa-alueisiin, joilla on asiakkaillemme todellista merkitystä. 

Autamme sinua - toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta

Haluamme tehdä jokapäiväisen työsi helpommaksi ja tilintarkastus on olennainen osa sitä. Mikäli havaitsemme mahdollisuuksista löytää tehokkuuksia toiminnastanne tai taloudellisesta raportoinnistanne, kerromme niistä teille. Ymmärrämme olevamme tukitoiminto yrityksenne toiminnalle ja tiedostamme, että  asiakkaamme kasvun tukemisessa onnistuminen auttaa myös meitä ja meidän ihmisiämme kasvamaan.

Eteenpäin katsova vankka kokemuksemme on käytössänne niin eri toimialoille kuin yhtiömuodoillekin:

•  Omistajavetoiset yritykset

•  Kotimaiset ja kansainväliset yritykset

•  Julkisen sektorin toimijat 

•  Yhdistykset ja säätiöt

Toimimme kansainvälisesti

Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä Grant Thorntonilla on toimintaa yli 140 maassa yli 68.000 työntekijän voimin. Globaalin verkostomme avulla pystymme tarjoamaan teille asiantuntemustamme myös kansainvälisissä kysymyksissä ja saman laadukkaan palvelun niin ulkomailla kuin kotimaassakin.

Ota yhteyttä -->

Tilintarkastus

Lakisääteinen tilintarkastus

Lakisääteisen tilintarkastuksen keskeisin tehtävä on varmentaa, että yrityksen tilinpäätöksessä esitetty taloudellinen informaatio on paikkansapitävää ja linjassa lainsäädännön kanssa.

IT-tarkastus ja muut varmennuspalvelut

Tarjoamme korkeatasoista IT-tarkastusta, sekä hoidamme muut varmennustoimeksiannot, kuten TEKES -tilitysten tarkastukset.

IFRS-palvelut

Yhteistyössä kansainvälisen verkostomme kanssa voimme tarjota käyttöösi laajaa IFRS ja US GAAP-osaamista.

Solwers Oyj

Luotettavaa tilintarkastusta ja kansainvälisen kasvun tukea
Solwers on kasvuhakuinen, Suomessa ja Ruotsissa toimiva asiantuntijayritysten muodostama konserni, joka suunnittelee yksilöllisiä ja kestäviä elinympäristöjä. Solwers toimii kasvualustana omistamilleen yhtiöille, tukee niiden kasvua ja haastaa rakennetun ympäristön konsultointialan perinteisiä käytäntöjä. Solwers yhdistää yhtiöidensä tehokkuuden, yrittäjyyskulttuurin ja joustavuuden suuremman ryhmän resursseihin ja visioon.
Kasvun tukena
Grant Thorntonin on auttanut Solwersia monipuolisesti vuosien varrella. Alun perin yhteistyö lähti liikkeelle lakisääteisen tilintarkastuksen tarjoamisesta vuonna 2018. Sittemmin apu on laajentunut konsultointiin yrityshankinnoissa ja kansainväliseen laskentaan eli IFRS:sään liittyvissä asioissa. Grant Thornton oli myös mukana Solwersin listautumiseen First North listalle. ”Grant Thorntonin ihmisten kanssa on aina ollut tosi helppo toimia. He ovat miellyttäviä ihmisiä, helposti lähestyttäviä ja oman alansa asiantuntijoita”, Solwersin talousjohtaja Roger Lindqvist kertoo.
Katsele video

Valitsemalla meidät tilintarkastajaksesi saat:

  • Tarkastajat, joilla on laaja-alainen näkemys yrityksen taloudesta ja toiminnasta. Asiantuntijoiltamme löytyy monipuolista kokemusta useilta eri toimialoilta. Kerromme mielellämme lisää - kysy rohkeasti meiltä referenssejä!
  • Proaktiivisen tarkastustiimin, joka auttaa sinua viemään yritystoimintaasi uudelle tasolle ja hoitaa työt sovitussa aikataulussa
  • Meille on kunnia-asia pitää asiakkaamme aina ajan tasalla lainsäädännöllisistä muutoksista. Esimerkkinä tästä voit tutustua sivuiltamme löytyviin webinaareihimme, joita järjestämme säännöllisesti ajankohtaisista asioista.
  • Toimeksiantovastuullisena toimivat partnerimme ovat aktiivisessa roolissa toimeksiannossanne
  • Kokeneet auktorisoidut HT- ja KHT-tilintarkastajat

Jäikö sinulle kysyttävää?

Voit olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme tai täyttää yhteydenottolomakkeen, niin palaamme sinulle pian.