Tilintarkastus tuo luotettavuutta ja uskottavuutta liiketoimintaasi

KHT, Partner Ilkka Kujala Ota yhteyttä

Laadukas tilintarkastus tehostaa liiketoimintaa

Me Grant Thorntonilla ymmärrämme, kuinka tärkeä korkeatasoinen tilintarkastettu tilinpäätös on liiketoiminnalle, omistajille, rahoittajille, sijoittajille ja muille sidosryhmille. Kun valitset meidät, voit huoletta keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan ja jättää taloudellisen informaation varmentamisen meille.

Tilintarkastus, joka on suoritettu laadukkaasti auttaa sinua tekemään parhaita mahdollisia liiketoiminnallisia päätöksiä antaen sinulle luotettavaa ja tarkkaa tietoa yrityksesi tilasta.

Haluamme aina löytää tavan, joka palvelee yhtiötänne ja sen sidosryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla - laadukkaasti. Lähestymistapamme on ymmärtää ensin asiakkaan liiketoiminta ja siihen sisältyvät riskit, ja vasta tämän jälkeen voimme kohdistaa toimemme osa-alueisiin, joilla on asiakkaillemme todellista merkitystä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

 

Valitsemalla meidän tilintarkastajaksesi saat:

  • Tarkastajat, joilla on laaja-alainen näkemys yrityksen taloudesta ja toiminnasta. Asiantuntijoiltamme löytyy monipuolista kokemusta useilta eri toimialoilta. Kerromme mielellämme lisää - kysy rohkeasti meiltä referenssejä!
  • Proaktiivisen tarkastustiimin, joka auttaa sinua viemään yritystoimintaasi uudelle tasolle ja hoitaa työt sovitussa aikataulussa
  • Meille on kunnia-asia pitää asiakkaamme aina ajan tasalla lainsäädännöllisistä muutoksista. Esimerkkinä tästä voit tutustua sivuiltamme löytyviin webinaareihimme, joita järjestämme säännöllisesti ajankohtaisista asioista.
  • Toimeksiantovastuullisena toimivat partnerimme ovat aktiivisessa roolissa toimeksiannossanne
  • Kokeneet auktorisoidut HT- ja KHT-tilintarkastajat

Autamme sinua - toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta

Haluamme tehdä jokapäiväisen työsi helpommaksi ja tilintarkastus on olennainen osa sitä. Mikäli havaitsemme mahdollisuuksista löytää tehokkuuksia toiminnastanne tai taloudellisesta raportoinnistanne, kerromme niistä teille. Ymmärrämme olevamme tukitoiminto yrityksenne toiminnalle ja tiedostamme, että  asiakkaamme kasvun tukemisessa onnistuminen auttaa myös meitä ja meidän ihmisiämme kasvamaan.

Eteenpäin katsova vankka kokemuksemme on käytössänne niin eri toimialoille kuin yhtiömuodoillekin:

•  Omistajavetoiset yritykset

•  Kotimaiset ja kansainväliset yritykset

•  Julkisen sektorin toimijat 

•  Yhdistykset ja säätiöt

Kansainvälisyys

Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä Grant Thorntonilla on toimintaa yli 140 maassa lähes 57.000 työntekijän voimin. Globaalin verkostomme avulla pystymme tarjoamaan teille asiantuntemustamme myös kansainvälisissä kysymyksissä ja saman laadukkaan palvelun niin ulkomailla kuin kotimaassakin.

Kysy lisää!

Kysy lisää!