Laadukas tilintarkastus tehostaa liiketoimintaa

Me Grant Thorntonilla ymmärrämme, kuinka tärkeä korkeatasoinen tilintarkastettu tilinpäätös on liiketoiminnalle, omistajille, rahoittajille, sijoittajille ja muille sidosryhmille. Kun valitsette meidät yrityksenne tilintarkastajaksi, voitte huoletta keskittyä yrityksesenne ydinliiketoimintaan ja jättää taloudellisen informaation varmentamisen meille.

Tilintarkastus, joka on suoritettu laadukkaasti auttaa sinua tekemään parhaita mahdollisia liiketoiminnallisia päätöksiä antaen sinulle luotettavaa ja tarkkaa tietoa yrityksesi tilasta.

Haluamme aina löytää tavan, joka palvelee yhtiötänne ja sen sidosryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla - laadukkaasti. Lähestymistapamme on ymmärtää ensin asiakkaan liiketoiminta ja siihen sisältyvät riskit, ja vasta tämän jälkeen voimme kohdistaa toimemme osa-alueisiin, joilla on asiakkaillemme todellista merkitystä. 

Autamme sinua - toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta

Haluamme tehdä jokapäiväisen työsi helpommaksi ja tilintarkastus on olennainen osa sitä. Mikäli havaitsemme mahdollisuuksista löytää tehokkuuksia toiminnastanne tai taloudellisesta raportoinnistanne, kerromme niistä teille. Ymmärrämme olevamme tukitoiminto yrityksenne toiminnalle ja tiedostamme, että  asiakkaamme kasvun tukemisessa onnistuminen auttaa myös meitä ja meidän ihmisiämme kasvamaan.

Eteenpäin katsova vankka kokemuksemme on käytössänne niin eri toimialoille kuin yhtiömuodoillekin:

•  Omistajavetoiset yritykset

•  Kotimaiset ja kansainväliset yritykset

•  Julkisen sektorin toimijat 

•  Yhdistykset ja säätiöt

Toimimemme kansainvälisesti

Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä Grant Thorntonilla on toimintaa 138 maassa yli 58.000 työntekijän voimin. Globaalin verkostomme avulla pystymme tarjoamaan teille asiantuntemustamme myös kansainvälisissä kysymyksissä ja saman laadukkaan palvelun niin ulkomailla kuin kotimaassakin.

Ota yhteyttä -->

Tilintarkastus

Lakisääteinen tilintarkastus

Lakisääteisen tilintarkastuksen keskeisin tehtävä on varmentaa, että yrityksen tilinpäätöksessä esitetty taloudellinen informaatio on paikkansapitävää ja linjassa lainsäädännön kanssa.

IT-tarkastus ja muut varmennuspalvelut

Tarjoamme korkeatasoista IT-tarkastusta, sekä hoidamme muut varmennustoimeksiannot, kuten TEKES -tilitysten tarkastukset.

IFRS-palvelut

Yhteistyössä kansainvälisen verkostomme kanssa voimme tarjota käyttöösi laajaa IFRS ja US GAAP-osaamista.

Grant Thornton tukee Nitro Gamesia matkalla pelialan huipulle

Pelialalla eletään vahvaa nostetta
Mobiilipelejä kehittävä Nitro Games tähtää pelialan kansainväliselle huipulle. Yksi askel kohti läpimurtoa otettiin kesällä 2017, kun yritys listautui Tukholman Nasdaq First North -listalle. Tilintarkastuksen lisäksi Grant Thornton on toiminut Nitrolle neuvonantajan roolissa kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä talouskysymyksissä. Tiivis yhteistyö on jatkunut aina Nitron alkutaipaleilta asti – ja auttaa heitä katsomaan tulevaisuuteen jatkossakin.
Katse tulevaisuudessa
Kumppaneilla on tärkeä rooli kasvun mahdollistajina. Esimerkiksi Grant Thorntonin kansainväliset verkostot ovat olleet avuksi Nitro Gamesin kasvussa. ”Vuosittaisen tilintarkastuksen lisäksi Grant Thornton on ollut meille neuvonantaja monissa asioissa, esimerkiksi kansainvälistymisessä ja siihen liittyvissä rahoitus- ja kirjanpitoasioissa. Tavoitteena on ollut tehdä asiat kerralla oikein, että jälkikäteen niitä ei sitten tarvitse korjailla. Tässä olemmekin onnistuneet erinomaisesti”, kertoo Nitro Gamesin toimitusjohtaja Jussi Tähtinen.
Lue lisää

Kiilto Family Oy

Kansainvälistymistä ja kasvua yrityskauppojen avulla
Kiilto Family Oy on satavuotias perheyhtiö, joka on alun perin lähtöisin Tampereelta, mutta on nykyään kansainvälistynyt koko Itämeren alueelle. Yhtiön pääliiketoiminta-alueet kemian alalla ovat rakentaminen, rakentamisen tuotteet, teollisuuden kiinnitysratkaisut sekä ammattipuhtaus ja -hygienia.
Kasvun tukena
Grant Thornton oli Kiillolle entuudestaan tuttu yhteistyökumppani tilintarkastuspalveluista jo pitkältä ajalta. Sittemmin Grant Thornton on toiminut Kiillon kansainvälisen kasvun tukena. ”Viimeisen muutaman vuoden aikana olemme kasvaneet ja kansainvälistyneet yrityskauppojen avulla. Grant Thornton on toiminut kumppaninamme due diligence- ja yrityskauppaprojekteissa”, Kiillon talousjohtaja Arto Raivio kertoo.
Katsele video

Valitsemalla meidät tilintarkastajaksesi saat:

  • Tarkastajat, joilla on laaja-alainen näkemys yrityksen taloudesta ja toiminnasta. Asiantuntijoiltamme löytyy monipuolista kokemusta useilta eri toimialoilta. Kerromme mielellämme lisää - kysy rohkeasti meiltä referenssejä!
  • Proaktiivisen tarkastustiimin, joka auttaa sinua viemään yritystoimintaasi uudelle tasolle ja hoitaa työt sovitussa aikataulussa
  • Meille on kunnia-asia pitää asiakkaamme aina ajan tasalla lainsäädännöllisistä muutoksista. Esimerkkinä tästä voit tutustua sivuiltamme löytyviin webinaareihimme, joita järjestämme säännöllisesti ajankohtaisista asioista.
  • Toimeksiantovastuullisena toimivat partnerimme ovat aktiivisessa roolissa toimeksiannossanne
  • Kokeneet auktorisoidut HT- ja KHT-tilintarkastajat

Jäikö sinulle kysyttävää?

Voit olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme tai täyttää yhteydenottolomakkeen, niin palaamme sinulle pian. 

Aiheeseen liittyvät blogitekstit

Katso lisää