Me Grant Thorntonilla ymmärrämme, kuinka tärkeä korkeatasoinen tilintarkastettu tilinpäätös on liiketoiminnalle, omistajille, rahoittajille, sijoittajille ja muille sidosryhmille. Kun valitset meidät, voit huoletta keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan ja jättää taloudellisen informaation varmentamisen meille. Tilintarkistus parhaalla mahdollisella tavalla, Grant Thorntonilta.

Laadukas tilintarkastus tehostaa liiketoimintaa

Tilintarkastus, joka on suoritettu laadukkaasti auttaa sinua tekemään parhaita mahdollisia liiketoiminnallisia päätöksiä antaen sinulle luotettavaa ja tarkkaa tietoa yrityksesi tilasta.

Haluamme aina löytää tavan, joka palvelee yhtiötänne ja sen sidosryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla - laadukkaasti. Lähestymistapamme on ymmärtää ensin asiakkaan liiketoiminta ja siihen sisältyvät riskit, ja vasta tämän jälkeen voimme kohdistaa toimemme osa-alueisiin, joilla on asiakkaillemme todellista merkitystä.

Valitsemalla meidät tilintarkastajaksesi saat:

  • Tarkastajat, joilla on laaja-alainen näkemys yrityksen taloudesta ja toiminnasta. Asiantuntijoiltamme löytyy monipuolista kokemusta useilta eri toimialoilta. Kerromme mielellämme lisää - kysy rohkeasti meiltä referenssejä!
  • Proaktiivisen tarkastustiimin, joka auttaa sinua viemään yritystoimintaasi uudelle tasolle ja hoitaa työt sovitussa aikataulussa
  • Meille on kunnia-asia pitää asiakkaamme aina ajan tasalla lainsäädännöllisistä muutoksista. Esimerkkinä tästä voit tutustua sivuiltamme löytyviin webinaareihimme, joita järjestämme säännöllisesti ajankohtaisista asioista.
  • Toimeksiantovastuullisena toimivat partnerimme ovat aktiivisessa roolissa toimeksiannossanne

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Tilintarkastus auttaa sinua - toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta

Haluamme tehdä jokapäiväisen työsi helpommaksi. Mikäli havaitsemme mahdollisuuksista löytää tehokkuuksia toiminnastanne tai taloudellisesta raportoinnistanne, kerromme niistä teille. Ymmärrämme olevamme tukitoiminto yrityksenne toiminnalle ja tiedostamme, että  asiakkaamme kasvun tukemisessa onnistuminen auttaa myös meitä ja meidän ihmisiämme kasvamaan.

Meidän eteenpäin katsova vankka kokemuksemme on käytössänne niin eri toimialoille kuin yhtiömuodoillekin

•  Omistajavetoiset yritykset

•  Kotimaiset ja kansainväliset yritykset

•  Julkisen sektorin toimijat 

•  Yhdistykset ja säätiöt

Autamme myös kansainvälisissä kysymyksissä

Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä Grant Thorntonilla on toimintaa yli 135 maassa 50.000 työntekijän voimin. Globaalin verkostomme avulla pystymme tarjoamaan teille asiantuntemustamme myös kansainvälisissä kysymyksissä ja saman laadukkaan palvelun niin ulkomailla kuin kotimaassakin.

 

Tilintarkastus - palvelukokonaisuudet

Lakisääteinen tilintarkastus: Lakisääteinen tilintarkastuksen tärkein tehtävä on varmentaa, että yrityksen tilinpäätöksessä esitetty taloudellinen informaatio on paikkansapitävää ja linjassa lainsäädännön kanssa.

IFRS: IFRS:n mukaan laadittavien tilinpäätösten tarkastukset, kirjanpitolain ja IFRS:n väliset konversiot sekä neuvontaa eri osa-alueisiin liittyvissä erityiskysymyksissä.

IT-tarkastus ja muut varmennuspalvelut: Autamme sinua arvioimaan ja kehittämään liiketoimintasi kannalta olennaista IT-hallintoa sekä havaitsemaan mahdolliset riskikohdat tietojärjestelmäsi kontrollien ja valvonnan suhteen.

 

Tilintarkastus - asiakastarinat:

Nitro Games Oyj

Lue lisää

MyInvest Oy

Lue lisää

Mylab Oy

Lue lisää

Ota yhteyttä

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa, mutta toimialueenamme on koko suomi.

Täytä yhteydenottolomake ja kerro tarpeistasi – otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!