hero banner

Ilkalla on kokemusta erilaisten ja -kokoisten yhtiöiden tilintarkastuksista alkaen vuosituhannen alkupuolelta, niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin toimijoista. Ilkan asiakaskuntaan kuuluu toimijoita mm. asiantuntijaorganisaatioista, tuotantolaitoksista sekä ICT-, palvelu-, vähittäiskauppa- ja rakennussektoreilta.

Ilkka on uransa aikana osallistunut erilaisten yhteisöjen hallitusten toimintaan ja työuransa ohella ja kerryttänyt näin kokemusta hieman toisestakin kulmasta organisaatioiden toimintaan liittyen. Tällä hetkellä Ilkka toimii Suomen Tilintarkastajien hallituksessa, sekä Grant Thornton Nordic Baltic -yhteistyöelimen ohjausryhmässä puheenjohtajana.

”Koen, että kun maailmaa kokee ja pohtii eri kulmista, oppii kokonaisuuksia käsittelemään laaja-alaisemmin. Näin myös omasta osaamisestaan pystyy antamaan enemmän takaisin”

Ole Ilkkaan yhteydessä, jos tarvitset tilintarkastajan lisäksi sparraajaa ja keskustelukumppania liittyen johtamisen ja yritystoimintasi haasteisiin.

Ota yhteyttä -->

Lue lisää
Related Events
Katsele tallenne 03 marrask.
CSRD lainsäädännön kehittyminen – ESG toimitusketjujen näkökulma CSRD lainsäädännön kehittyminen – ESG toimitusketjujen näkökulma
to, marraskuuta 03, 2022
09:00
Lue lisää
Meet our People