Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja, joiden avulla taloushallinnon ulkoistaminen voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeiden pohjalta. Perehdymme aina asiakasyrityksen liiketoimintaan ja rakennamme palvelukokonaisuutemme niin, että se on joustavasti muutettavissa asiakkaan liiketoiminnan kehittyessä.

Taloushallinnon ulkoistaminen on kustannustehokasta, sillä näin saatte lisää aikaa keskittyä omaan tuottoa tuovaan ydinliiketoimintaanne. Meidän jatkuvasti kouluttautuvat asiantuntijamme ovat ajan tasalla erilaisista alan muutoksista ja nykyaikaisilla järjestelmillämme pystymme huolehtimaan, että taloushallinnon eri osat ovat järjestyksessä ja ajan tasalla.

Ulkoistetulla taloushallinnolla minimoidaan myös riskit; kun taloudenhallinta on laadukasta ja osaavien henkilöiden käsissä, vältytään virheiltä ja vaikeissakin tilanteissa asiat pystytään hoitamaan ammattitaidolla hallitusti ja suunnitelmallisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>

Talousosaaminen on yksi yrityksen tärkeimmistä menestystekijöistä

Olennainen osa toimintatapaamme on tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, seurata asiakkaan liiketoimintaa ja konsultoida yritysjohtoa. Henkilökohtaisen asiantuntijapalvelun ja kattavan raportoinnin ansiosta yritysjohto saa tarvitsemansa tiedon helposti ja nopeasti.

Tarjoamme joustavan ratkaisun myös yrityksen tilapäiseen tarpeeseen. Hoidamme taloushallinnon tarvittaessa asiakkaan toimitiloissa ja konsultoimme yrityksen talousprosessien kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Laajan kansainvälisen verkostomme ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme auttamaan vaativissakin taloushallinnon kysymyksissä. Asiantuntijoillamme on kokemusta niin kotimaisten kuin kansainvälisten yritysten sekä niiden tytäryhtiöiden ja sivuliikkeiden taloushallinnon hoitamisesta.

Asiakkaan käytössä olevat taloushallintojärjestelmät

  • EmCe ja InvoiceReady
  • Procountor
  • Directo

Asiantuntijoilla on lisäksi kokemusta ja osaamista seuraavista taloushallintojärjestelmistä: Microsoft Dynamics, Navision, SAP ja Hyperion.

Taloushallinnon ulkoistaminen kattaa mm. seuraavat osa-alueet

  • yritysjohdon konsultointi ja raportointi (controller-palvelut)
  • taloushallinnon kehittämisprojektit
  • juokseva kirjanpito, tilinpäätös, viranomaisilmoitukset ja yhtiöoikeudelliset asiat
  • maksuliikenne ja laskujen käsittely
  • kansainväliseen raportointiin liittyvät toimeksiannot (esim. IFRS ja US GAAP )
  • palkkahallinto

Taloushallinnon ulkoistaminen

Palkkahallinto

Tarjoamme laadukkaita palkkahallinnon palveluratkaisuja niin kotimaisille kuin kansainvälisille erikokoisille yrityksille.

Kirjanpito

Tarjoamme laadukkaita kirjanpitopalveluita niin kotimaisille kuin kansainvälisille erikokoisille ja yhtiömuodoltaan erilaisille yrityksille.

Miten voimme auttaa?

Haluatko jättää tarjouspyynnön tai kysyä lisää palvelustamme? Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme tai täytä yhdeydenottolomake, palaamme sinulle pian.