Riskienhallinta, sisäinen valvonta, väärinkäytöstutkinnat - Olemme tukenasi

Organisaatiot kohtaavat jatkuvasti erilaisia strategisia, taloudellisiin, teknologisia ja sääntelyyn liittyviä riskejä. Näiden riskien tehokas hallinta auttaa tukemaan organisaatioisi strategisten tavoitteiden saavuttamista.

Tuemme asiakkaitamme riskienhallinnassa, sisäisessä valvonnassa, ja väärinkäytöstutkinnassa. Neuvomme väärinkäytösten ennaltaehkäisyssä ja hyvän hallinnon kehittämishankkeissa. Kokeneet asiantuntijamme laativat myös asiantuntijalausuntoja esimerkiksi tuomioistuimien käyttöön.

Kansainvälinen verkosto tukena

Tarjoamme kattavaa neuvontaa yhdessä kaikkien liiketoiminta-alueidemme asiantuntijoiden kanssa. Asiakkainamme on useita kotimaisia pieniä ja keskisuuria organisaatioita sekä kansainvälisiä organisaatioita. Kansallisten lainsäädösten tulkinnassa ja käytännön työssä meillä on apuna Grant Thorntonin paikalliset toimistot ympäri maailman.

Ota yhteyttä --> 

Riskienhallintapalvelut

Sisäinen tarkastus

Laadukas sisäinen tarkastus auttaa johtoa paitsi riskinhallinnassa, myös prosessien tehostamisessa ja liiketoimintastrategioiden menestyksekkäässä läpiviennissä.

Forensic -palvelut

Väärinkäytökset ja riita-asiat

Asiantuntijalausunnot

Kokeneet asiantuntijamme ovat tarjonneet asiantuntemustamme oikeudenkäynneissä, riita-asioiden selvittelyissä ja toimineet asiantuntijatodistajina oikeudessa.

Health Check

Haluamme olla tukenasi liiketoimintasi kehityksessä. Health Check -tarkastuksessa käymme läpi eri palveluihin erikoistuneiden asiantuntijoidemme kanssa yrityksesi tämänhetkisen riskienhallinnan tilan, kartoitamme potentiaalisia riskejä ja annamme toimintasuosituksia riskien hallintaan.

Jätä yhteydeottopyyntö

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko jättää tarjouspyynnön? Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.