Lakisääteinen tilintarkastus vahvistaa taloudellisen informaation paikkansapitävyyden

Lakisääteisen tilintarkastuksen keskeisin tehtävä on varmentaa, että yrityksen tilinpäätöksessä esitetty taloudellinen informaatio on paikkansapitävää ja linjassa lainsäädännön kanssa. Laadukas tilintarkastus auttaa lisäksi ylläpitämään yhtiön kontrolliympäristön toimivuutta, pienentäen tätä kautta liiketoiminnallisia riskejä.

Toimintamallimme

Tarjoamme palvelukonseptin, joka on mukautettu vastaamaan yhtiösi tarpeita. Muodostamme tilintarkastusryhmämme toimialatuntemuksen ja tarkastajien työkokemuksen perusteella, jolloin saat käyttöösi liiketoimintaasi ymmärtävän asiantuntijatiimin. Kokeneet tarkastajamme ovat aktiivisesti mukana tilintarkastuksen suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta sinulla olisi suora yhteys parhaisiin asiantuntijoihin ja henkilöihin.

Vero-, neuvonta- ja taloushallintopalveluiden asiantuntijamme ovat lakisääteisen tilintarkastuksen yhteydessä aina käytettävissä, mikäli erityiskysymyksiä ilmenee. Näin takaamme kokonaisvaltaisen palveluratkaisun ja korkeimman mahdollisen tilintarkastuksen laadun.

Tilintarkastushavaintojen raportointi

Raportoimme tekemämme merkittävät havainnot yritysjohdolle selkeästi, suoraan ja käytännönläheisesti. Raportointimallimme keskittyvät olennaisimpiin havaintoihin ja suosituksiin, auttaen sinua tekemään tarvittavat toimenpiteet mahdollisimman oikea-aikaisesti.

Olemme tukenanne kansainvälistymisessä

Oletko laajentamassa liiketoimintaasi kansainvälisille markkinoille? Onko kansainvälisesti toimivan yhtiösi taloushallinnon koordinoiminen saman katon alle ajankohtaista? Globaalin verkostomme kautta voimme tarjota sinulle asiantuntemustamme myös kansainvälisissä kysymyksissä ja varmistaa saman laadukkaan palvelutarjonnan saatavuuden toimipaikasta riippumatta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tilintarkastajan kanssa asioiminen on yhtä helppoa niin ulkomailla kuin kotimaassakin.

Grant Thornton –toimistojen suorittamat tarkastukset toteutetaan noudattaen samaa metodologiaa ja toimintamalleja Grant Thornton Voyager – tilintarkastusohjelmiston avulla. Tämän yhtenäisen toimintatavan kautta annamme toiminnallemme sisäisen laatutakeen, josta myös sinä hyödyt.

Miten voimme auttaa?

Haluatko jättää tarjouspyynnön tai kysyä lisää palvelustamme? Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme tai täytä yhdeydenottolomake, palaamme sinulle pian.