We go beyond business as usual.

Teemme vähän enemmän, pikkuisen paremmin, henkilökohtaisemmin ja ketterämmin. Sillä me erotumme ja sitä asiakkaamme arvostavat.

Meidät löydetään usein globaalin mittakaavan, laadukkaan työnjäljen, toimialaosaamisen ja vahvan teknisen tietotaidon takia. Nousemme kilpailjoidemme yläpuolelle ainutlaatuisella asiakaskokemuksellamme, joka johtaa parempiin neuvoihin ja ansaittuun luottamukseen. 

Selvitämme mikä on sinulle tärkeää ja teemme siitä meille tärkeää.

Meitä kiinnostavat asiakkaamme – heidän haasteensa, kasvutavoitteensa ja toimintaympäristönsä. Saat ansaitsemasi huomion helposti lähestyttävältä kokeneelta asiantuntijalta, joka kysyy oikeat kysymykset, kuuntelee ja tarjoaa aitoja näkemyksiä ja selkeyttä.

 • Joustavaa ja asiantuntevaa palvelua
 • Käytännölliset ratkaisumme auttavat sinua kasvamaan ja kehittymään
 • Teemme yhteistyötä palvelurajojemme yli
 • Joustavaa ja asiantuntevaa palvelua
  Joustavaa ja asiantuntevaa palvelua
  Kokomme ja rakenteemme auttavat sinua onnistumaan. Meillä on matala hierarkia, valtuutetut tiimit eikä monimutkaisia päätöksentekoketjuja. Meille on kaikki tarvittavat prosessit ja käytännöt laadukkaaseen työhön, mutta olemme pitäneet ne virtaviivaisina ja tehokkaina. Siksi tiimimme voivat reagoida nopeasti ja tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen.
 • Käytännölliset ratkaisumme auttavat sinua kasvamaan ja kehittymään
  Käytännölliset ratkaisumme auttavat sinua kasvamaan ja kehittymään
  Asiantuntijamme tuovat ratkaisuja pöytään. Neuvomme tekemään enemmän kuin vain teknisesti oikeita liiketoimintaratkaisuja; autamme sinua tekemään paremmin bisnestä. Voimme kertoa mitä sinun kannattaa tehdä menestyäksesi nyt ja tulevaisuudessa.
 • Teemme yhteistyötä palvelurajojemme yli
  Teemme yhteistyötä palvelurajojemme yli
  Grant Thorntonin ihmiset ovat avoimia, lähestyttäviä ja meidän kanssamme on helppoa tehdä töitä. Ratkaisemme ongelmia yhdessä haastaen silloin kun sitä tarvitaan. Tapamme tehdä yhteistyötä ja globaali verkostomme mahdollistavat sinun tarpeisiisi parhaiten sopivien tiiminen kokoamisen riippumatta palvelurajoista ja maantieteellisistä rajoista.

Kiinnostuitko?

Meiltä saat joustavat asiantuntijapalvelut yrityksesi talouden kehittämiseen. Grant Thorntonilta löytyy saman katon alta tilintarkastus, veropalvelut, neuvontapalvelut sekä taloushallinnon ulkoistaminen.


Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja siitä, miten ne saadaan parhaiten vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

 

Ota yhteyttä 

 

Helsingin porukka.jpg