Yritykset kohtaavat verokysymyksiä sekä päivittäisen liiketoiminnan yhteydessä että erityistilanteissa, kuten yritysjärjestelyiden tai omistajanvaihdosten yhteydessä. Verolainsäädäntö muuttuu jatkuvasti, mikä aiheuttaa haasteita yrityksen ja sen omistajien verosuunnitteluun.

Maailmanlaajuisesti muutoksissa mukana

Me Grant Thorntonilla haluamme auttaa sinua ja yritystäsi pysymään muutoksessa mukana. Meillä on vankka asiantuntemus niin yritys-, arvonlisä- kuin henkilöverotuksessakin. Autamme myös erilaisten yhdistysten ja säätiöiden verokysymyksissä. Kansainvälisen verotuksen osaamistamme täydentää Grant Thorntonin maailmanlaajuinen organisaatio yli 138 maassa 68 000 työntekijän voimin.

Liiketoimintasi erityispiirteet ja kokonaisuus lähtökohtana

Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja joustava. Koska vero-ongelmat ovat harvoin erillään kokonaisuudesta, perehdymme aina asiakkaan erityispiirteisiin ja kokonaistilanteeseen. Taustatukenamme on tiivis yhteistyö tilintarkastajiemme kanssa.

Ota yhteyttä --> 

Veropalvelut

Kansainvälinen verotus

Kansainväliset tilanteet ovat Grant Thornton - ketjun erityinen vahvuus. Meitä on yli 68 000 työntekijää 138 maassa, joten asiantuntemuksemme kansainvälisen verotuksen saralla on kattava.

Siirtohinnoittelu

Maailmanlaajuisen kaupankäynnin kasvaessa siirtohinnoittelusta on tulossa yhä merkittävämpi verokysymys kansainvälisissä yrityksissä.

Henkilöverotus ja ennakkoperintä

Työmarkkinoihin ja palkkaukseen liittyvät verokysymykset vaativat niin koti- kuin ulkomaiseltakin yritykseltä paljon erityisosaamista ja kokonaisuuksien hallintaa mm. verolainsäädännön ja eri työskentelymaiden verosopimusten osalta.

Yritysverotus ja yrityksen verosuunnittelu

Miten yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos voidaan toteuttaa verotehokkaasti? Voiko yrityksen verosuunnittelu auttaa verorasituksen pienentämisessä?

Arvonlisäverotus

Palvelemme yritystänne niin arvonlisäverokysymyksissä kuin muissakin välillisen verotuksen kysymyksissä, kuten tulli-, autovero- ja vakuutusmaksuverokysymyksissä.

Miten voimme auttaa?

Haluatko jättää tarjouspyynnön tai kysyä lisää palvelustamme? Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme tai täytä yhdeydenottolomake, palaamme sinulle pian.