Grant Thorntonilla haluamme olla apunasi liiketoimintasi erilaisissa kehitysvaiheissa. Yhdessä eri palveluihin erikoistuneiden asiantuntijoidemme kanssa pystymme tarjoamaan teille kokonaisvaltaista ja saumatonta palvelua hyödyntäen koko palveluvalikoimaamme yritysjärjestelyistä riskienhallintapalveluihin.

Onnistuneen yritysjärjestelyn oleellisia osia ovat due diligence -selvitys, arvonmääritykset ja yrityksen rakenteeseen liittyvät kysymykset. Näiden kaikkien avulla pyritään saamaan selkeä kuva transaktiokohteesta, sen arvosta sekä tunnistamaan mahdolliset yrityskauppaan liittyvät riskit. Näillä tiedoilla voi olla vaikutusta kaupan toteuttamiseen, kaupan strukturointiin, kauppahintaan, kauppaehtoihin sekä kaupan jälkeisen haltuunotto- ja integraatioprosessiin. Kokeneet asiantuntijamme ovat tukenasi läpi koko prosessin, aina transaktiota edeltävästä suunnittelusta transaktion jälkeiseen integraatioon.

Yrityskauppoihin liittyvissä palveluissa Grant Thornton tekee yhteistyötä muiden johtavien neuvonantajien kanssa. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus yritysjärjestelyjen eri osa-alueista ja yhteistyömme Grant Thornton –ketjun asiantuntijoiden kanssa mahdollistaa toiminnan maailmanlaajuisesti noin 140 eri maassa.

Ota yhteyttä --> 

Neuvontapalvelut

M&A advisory ja muut corporate finance -palvelut

Toimimme eri kokoisten yritysten neuvonantajana, oli kyseessä omistajien strateginen neuvonanto, yrityksen tai sen osan myynti tai osto, MBO/MBI -järjestely tai rahoituksen hankkiminen.

Yrityksen arvonmääritys laadukkaasti ja sopivasti mitoitettuna

Yrityksen arvon muodostumisen ymmärtäminen ja sen kasvattaminen ovat olennaista tietoa yrityksen omistajille. Kun olet myymässä tai ostamassa yritystä, voi yrityksen arvonmääritys olla haastava asia, johon on tarkoituksenmukaista saada riippumattoman osapuolen näkemys päätöksenteon tueksi.

Due Diligence

Due diligence -raportti auttaa maksimoimaan yritysjärjestelystä saatavan hyödyn sekä minimoimaan järjestelyyn liittyvät riskit. Due diligence -raportti antaa kattavan kuvan järjestelyn kohteena olevasta yrityksestä, vähentäen epäonnistuneen yrityskaupan riskiä.

Liiketoiminnan tehostaminen ja uudelleenjärjestely

Heikkenevän tuloksen ja kasvun aikana tai vaikeassa taloudellisessa tilanteessa oleva yritys tarvitsee usein liiketoiminnan tehostamista tai uudelleenjärjestelyä.

Kiilto Family Oy

Kiilto Family Oy
Kiilto Family Oy on satavuotias perheyhtiö, joka on alun perin lähtöisin Tampereelta, mutta on nykyään kansainvälistynyt koko Itämeren alueelle. Yhtiön pääliiketoiminta-alueet kemian alalla ovat rakentaminen, rakentamisen tuotteet, teollisuuden kiinnitysratkaisut sekä ammattipuhtaus ja -hygienia.
Kasvua ja kansainvälistymistä yrityskaupoilla
Grant Thornton oli Kiillolle entuudestaan tuttu yhteistyökumppani tilintarkastuspalveluista jo pitkältä ajalta. Sittemmin Grant Thornton on toiminut Kiillon kansainvälisen kasvun tukena. ”Viimeisen muutaman vuoden aikana olemme kasvaneet ja kansainvälistyneet yrityskauppojen avulla. Grant Thornton on toiminut kumppaninamme due diligence- ja yrityskauppaprojekteissa”, Kiillon talousjohtaja Arto Raivio kertoo.
Katsele video

Miten voimme auttaa?

Haluatko jättää tarjouspyynnön tai kysyä lisää palvelustamme? Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme tai täytä yhdeydenottolomake, palaamme sinulle pian. 

Lue lisää aiheesta

View more