Miten tilipäätösvalmistelut sujuvat yrityksessäsi? Tule kuulemaan miten valmistautua tilinpäätöksen laadintaan!

Tilinpäätösaika lähestyy ja nyt viimeistään on hyvä pohtia, mitä asioita on käytävä läpi tilinpäätöksen laadinnassa ja aloittaa tilinpäätösvalmistelut. Tilinpäättäjä kohtaa usein tilanteita, joissa oikean ja riittävän kuvan kannalta tilinpäätöskäsittely on syytä miettiä huolella. Poikkeukselliset erät, lähipiiritapahtumat, aineettomat hyödykkeet ja oikeudet tilinpäätöksessä, liitetiedot sekä oikea ja riittävä kuva tilinpäätöksessä ovat seikkoja, jotka tulisi huomioida tilinpäätöksen laadinnassa ja tilintarkastukseen valmistautuessa. Edellä mainittujen aiheiden lisäksi webinaarissa käsitellään myös covid-19 -pandemian vaikutuksia tilinpäätökseen avustusten, liitetietovaatimusten, toiminnan jatkuvuuden sekä oman pääoman riittävyyden kannalta.

Webinaari järjestettiin perjantaina 11. joulukuuta. Tallenteen pääset katsomaan sivun oikeasta laidasta. 

Lauri Melartin, KHT Laurilla on noin kymmenen vuoden kokemus erilaisten yritysten kanssa toimimisesta laajalla sektorilla. Hän on erityisesti avustanut kotimaisia ja kansainvälisiä tuotanto – ja maahantuontiyhtiöitä sekä perheyrityksiä. Asiakkaan aktiivinen avustaminen ja sparraaminen ovat kuvaavia toimintaperiaatteita Laurille. Ennen tilintarkastusalalle siirtymistä saatu konekaupan- ja maahantuonnin sekä rakennusalan kokemus auttaa ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintaa käytännön tasolla.
Noora Kollanus, HT Noora on työskennellyt Grant Thorntonilla elokuusta 2017 lähtien lakisääteisten tilintarkastuksien parissa. Nooralla on kokemusta sekä kotimaisten että kansainvälisten yritysten tarkastamisesta. Tarkastettavat yhtiöt ovat vaihdelleet pörssiyhtiöistä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sekä säätiöihin ja asunto-osakeyhtiöihin.

Grant Thornton
Tel: +358 9 512 3330 Contact: