Tapahtuma on arkistoitu

Tule kuulemaan huippupuhujiamme torstaina 23.11.2017 Tampere-taloon!

Mitä johtajan pitää tietää tulevaisuuden modernista taloushallinnosta, esimerkiksi robotiikasta ja automaatiosta, entäpä eettisestä liiketoiminnasta johtajan näkökulmasta? Minkälainen on satavuotiaan Suomen taloudellinen tila nyt? Mitä se merkitsee yrityksellesi tulevaisuudessa?

Tänä vuonna marssitamme kolme arvostettua asiantuntijaa lavalle perinteisessä syysseminaarissamme ja annamme heidän kertoa, miten tulevaisuus alkaa jo tänään. Tervetuloa mukaan!

Seminaari on maksuton.

Ilmoittautua voit 20.11. mennessä sivun oikeasta laidasta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen ilmoittautuminen@fi.gt.com!

 

 #tulevaisuusnyt #GTFevents #GrantThorntonFinland

Tilaisuudessamme tapaat
Tero Salminen | Toimitusjohtaja, Efima Oy Tero on yksi Efiman neljästä perustajasta ja pitkän linjan taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien kehittäjä. Taloushallinnon saralla hän haluaa edistää tarkoituksenmukaisuutta, parhaiden työkalujen hyödyntämistä ja hyvää palvelua. Näitä hän käsittelee myös kirjassaan ”Digitaalinen taloushallinto”.
Niina Ratsula | Director Ethics and Compliance, Kemira Oy ”Olen kiinnostunut siitä, kuinka saada organisaatiot toimimaan vastuullisesti ja eettisesti kestävällä tavalla, kuitenkin hidastamatta liiaksi liiketoimintaa. Tähän tarvitaan eettistä johtajuutta, toimivaa sisäistä valvontajärjestelmää, compliance-toimintaa sekä toteutuneen toiminnan kriittistä tarkastelua. Olen toiminut koko urani, eli reilut kymmenen vuotta erilaisissa asiantuntijatehtävissä compliance-ohjelmien, sisäisen valvonnan, sisäisen tarkastuksen, vastuullisuuden ja SOX-lainsäädännön parissa. Aina kun mahdollista, kirjoitan, luennoin ja keskustelen aiheesta. Tällä hetkellä vedän Kemiran Ethics & Compliance -toimintoa.”
Vesa Puttonen | Rahoituksen professori, Aalto-yliopisto Vesa Puttonen toimii rahoituksen professorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hän on julkaissut useita kirjoja ja tutkimuksia strategisen rahoituksen, riskienhallinnan ja sijoittamisen alueilta. Hän on ollut kirjoittajana yli 30 kansainvälisesti julkaistussa tutkimuksessa ja 18 kirjassa. Hänen uusin kirjansa on yhdessä Kent Bakerin kanssa keväällä 2017 julkaistu ”Investment Traps Exposed”. Puttonen toimii Rocla Oy:n, Taaleri Oyj:n, TA-Yhtymän, Nasdaq Foundationin ja Pörssisäätiön hallituksissa. Hänellä on kokemusta mm. VR:n, Carnegien, Oras Investin ja Orionin hallituksista. Puttonen on Sitran ja Valtion Eläkerahaston sijoitustoimikuntien jäsen.

Aikataulu

7.45 Aamiaisbuffet

8.15 Tilaisuuden avaus

         Mirja Juusela

         KHT, Hallituksen puheenjohtaja, Idman Vilén Grant Thornton Oy

 

         Taloushallinto tulevaisuudessa

         Tero Salminen

         Toimitusjohtaja, Efima Oy

 

       Johtajuuden merkitys eettisen yrityskulttuuurin edistämisessä

         Niina Ratsula

         Director, Ethics & Compliance, Kemira Oyj

 

10.00 Kahvit

10.30 Satavuotiaan Suomen taloudellinen tila 

          Vesa Puttonen

          Rahoituksen professori, Aalto-yliopisto

 

          Loppupuheenvuoro

 

11.30 Lounasbuffet

12.30 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittaudu mukaan sivun oikeasta yläkulmasta 20.11. mennessä! 

Syysseminaari
  • Tampere-talo, Duetto 2.krs
  • Yliopistonkatu 55
  • 33100 Tampere
Tel: +358 (0)44 777 00 16 Idman Vilén Grant Thornton Oy Tanja Heikkilä Contact: