Mistä asioista osakeyhtiön hallituksessa tulee päättää tilinpäätöstä laatiessaan? Entä mikä on yrityksen hallintoelinten vastuu tilinpäätösratkaisuista?

Grant Thornton järjestää maksuttoman, webinaarina toteutettavan koulutustilaisuuden koskien osakeyhtiön johdon vastuuta ja velvoitteita tilinpäätösratkaisuissa. Koulutuksessa käydään läpi hallintoelinten vastuuta yhtiöoikeuden näkökulmasta sekä käytännönläheisesti tilinpäätöksen laatimiseen liittyviä tilanteita, joista on syytä päättää yhtiön hallituksessa.

Webinaari järjestettiin 15.2. Katsele tallenne tästä! 

Kouluttajat
Jussi Savio | KHT, Partner Jussi on työskennellyt Grant Thorntonilla kaksitoista vuotta ja toimii eri toimialoilla toimivissa keskisuurissa kotimaisissa yrityksissä päävastuullisena tilintarkastajana. Lisäksi Jussilla on kokemusta ulkomaisten tytäryhtiöiden tilintarkastuksista mm. Venäjällä sekä allianssiprojekteihin kohdistuvista, riippumattoman ulkopuolisen talousasiantuntijan tehtävistä käsittäen talous- ja laskentajärjestelmien ja niihin liittyvien, sisäiseen valvontaan liittyvien prosessien ja kontrollien arvioinneista ja testauksista.

Tel: Contact: