Yrityksen liiketoiminnan kasvaessa usein myös liiketoimintaan sitoutuvat pääomat kasvavat, ja tällöin on syytä kiinnittää erityistä huomiota myös kassavirran tehokkuuteen ja kannattavuuden seurantaan. Mitkä ovat käyttöpääoman hallinnan sudenkuopat? Kuinka talousraportoinnin tulisi tukea yhtiön kannattavuuden seurantaa ja edelleen koko liiketoimintaa? 

Grant Thornton järjestää maksuttoman, webinaarina toteutettavan koulutustilaisuuden koskien pääomien hallintaa ja kannattavuuden seurantaa liiketoiminnan kasvupolulla. Koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti tärkeimpiä pääoman hallinnan ja kannattavuuden seurannan tekijöitä. 

Webinaari järjestettiin 15.6.2018 klo 9:00-10:30. Tallenteen pääset tästä!

Jussi Savio | KHT Jussi on työskennellyt Grant Thorntonilla yksitoista vuotta ja toimii eri toimialoilla toimivissa keskisuurissa kotimaisissa yrityksissä päävastuullisena tilintarkastajana. Lisäksi Jussilla on kokemusta ulkomaisten tytäryhtiöiden tilintarkastuksista mm. Venäjällä sekä allianssiprojekteihin kohdistuvista, riippumattoman ulkopuolisen talousasiantuntijan tehtävistä käsittäen talous- ja laskentajärjestelmien ja niihin liittyvien, sisäiseen valvontaan liittyvien prosessien ja kontrollien arvioinneista ja testauksista.

Grant Thornton
Tel: +358 20 794 0480 Contact: