Toimistoassistentti

Sijainti: Helsinki

Haemme yhteistyössä Eilakaislan kanssa meille toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen helmikuusta 2023 alkaen. Tehtävä on kokoaikainen ja päivittäinen työaika on klo 8.30–16.30. Työtä tehdään paikan päällä yrityksemme toimitiloissa Helsingissä.

Toimistoassistentin työtehtävä pähkinänkuoressa

  • vierailujen, kokousten ja tilaisuuksien järjestelyt
  • kahvin keittäminen ja tarjoilujen hoitaminen
  • asiakas- ja laskutusjärjestelmän päivittäminen
  • hallinnolliset tehtävät esim. toimistotarvikkeiden tilaukset, henkilöstön muistamiset, tietojen ja materiaalien kokoaminen, dokumenttien päivittäminen, sosiaalisen median kanavien sisällön luominen
  • postitus ja muut toimistorutiinit

Tehtävänkuva tarkentuu vielä valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Toivomme sinulta

Ennen kaikkea positiivista ja reipasta asennetta. Olet toimeen tarttuva, itseohjautuva ja auttavainen. Tuot rohkeasti omia ideoita esille ja olet valmis toteuttamaan niitä. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisu- ja organisointitaidot. Puhut suomen lisäksi sujuvasti englantia ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät IT-taidot ja osaat käyttää MS Officen työkaluja. Kokemus toimistotyötehtävistä ja ymmärrys toimialasta katsotaan eduksi.

Toimistoassistentin tehtävä on työyhteisön kannalta tärkeä ja luot omalla asenteellasi positiivista ilmapiiriä. Olet palveluhenkinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Grant Thornton tarjoaa sinulle

Kansainvälisen työympäristön, kilpailukykyiset työsuhde-edut, mukavan työyhteisön ja modernit toimitilat. Olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Meille on tärkeää kehittää työntekijäkokemusta panostamalla henkilöstömme osaamiseen, hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen. Pääset osaksi rentoa ja monimuotoista työyhteisöä, jossa on matala hierarkia ja ihmiset ovat helposti lähestyttäviä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultit Katariina Kokko, +358 50 305 7969, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi ja Ruut Savolainen +358 50 308 6113, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 14.12.2022 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Revico Grant Thornton Oy

Grant Thornton kuuluu maailman johtaviin tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoaviin yrityksiin. Asiantuntijamme auttavat dynaamisia organisaatiota kasvamaan tarjoamalla kattavia, mielekkäitä ja tulevaisuuteen suuntautuneita neuvontapalveluita. 

Grant Thornton International on itsenäisten tilintarkastus- ja konsultointiyritysten kansainvälinen yhteistyöorganisaatio. Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä Grant Thorntonilla onkin toimintaa 138 maassa yli 58.000 työntekijän voimin. Suomessa Grant Thorntonin palveluksessa on noin 80 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa. Asiantuntijoidemme kanssa asioiminen on yhtä sujuvaa niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Kansainvälisesti yhtenäisen toimintatapamme myötä annamme toiminnallemme sisäisen laatutakeen, josta sinä hyödyt.

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Pyrimme luomaan ympäristön, jossa jokainen voi loistaa ja luoda omannäköistään uraa ja jossa laatu, innovatiivisuus ja yhteistyö ovat toimintamme kulmakiviä. Tavoitteenamme on olla alamme paras työpaikka ja panostamme paljon henkilöstömme osaamisen kehittämiseen, hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen. Meillä pääset osaksi rentoa ja monimuotoista työyhteisöä, jossa on matala hierarkia ja ihmiset ovat helposti lähestyttäviä. Globaali kulttuurimme perustuu yhteisille CLEARR -arvoille – Collaboration, Leadership, Excellence, Respect ja Responsibility

Applications for this position are now closed