hero banner
Aino-Maria_Haikara Tilintarkastaja Helsinki
Helsinki
Tilintarkastus, Assistant manager, CFE

Aino-Maria Haikara

Olen luonteeltani utelias ja innostun kaikesta uudesta. Tästä on ehdottomasti hyötyä vaihtuvissa toimeksiannoissa, mutta se antaa myös pysyviin tehtäviin uusia näkökulmia. BRS tehtävissä haluan keskittyä kontrollien ja rutiinien parantamiseen ja tätä kautta lisäarvon tuottamiseen asiakkailleni.

Aino työskentelee lakisääteisissä tilintarkastustehtävissä ja on erikoistunut väärinkäytöstutkintaan. Hän on myös sertifioitunut petostarkastaja (Certified Fraud Examiner, CFE).

Ainolla on kokemusta työskentelystä eri toimialoja edustavissa yrityksissä ja yhdistyksissä niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin toimeksiannoissa. Erilaisten tilintarkastustoimeksiantojen lisäksi hän on tehnyt väärinkäytöstutkintaa ja työskennellyt erityyppisissä BRS-toimeksiannoissa.

“Olen luonteeltani utelias ja innostun kaikesta uudesta. Tästä on ehdottomasti hyötyä vaihtuvissa toimeksiannoissa, mutta se antaa myös pysyviin tehtäviin uusia näkökulmia. BRS tehtävissä haluan keskittyä kontrollien ja rutiinien parantamiseen ja tätä kautta lisäarvon tuottamiseen asiakkailleni.”

Ota Ainoon yhteyttä, mikäli yhtiössänne on epäilyjä väärinkäytöksistä.

Ota yhteyttä --> 

Lue lisää
Aino-Maria_Haikara Tilintarkastaja Helsinki
Tilintarkastus, Assistant manager, CFE
Aino-Maria Haikara
Meet our People