article banner
Tunnelmia ja kuvia

Syysseminaari 2019

12. marraskuuta vietettiin Grant Thorntonin perinteistä Syysseminaaria Tampere-talossa. Päivään mahtui loistavia puhujia, hyviä keskusteluita sekä verkostoitumista. Näiden kuvien myötä palatkaamme hetkeksi aamupäivän tunnelmiin!

 

Aamu alkoi aamupalabuffetilla ja hallituksen puheenjohtajan Mirja Juuselan avaussanoilla.

 

DSC02698.jpg

Ensimmäisen puheenvuoron piti Tampereen Yliopiston työelämän professori Matti Apunen, joka käsitteli puheenvuorossaan millaisia muutoksia teknologian kehitys on tuonut liiketoimintaan ja millaisia muutoksia vielä on odotettavissa.

 

DSC02945.jpg

 

Toisena puhujana saimme kuulla kyberturvallisuuden ykkösnimeä, Jarno Limnéliä, joka toimii tällä hetkellä professorina mm. Aalto-yliopistossa. Limnél käsitteli puheenvuorossaan modernin turvallisuuden tarvetta modernissa liiketoiminnassa.

 

DSC03364.jpg

Viimeisenä puheenvuorona saimme kuulla Keskuskauppakamarin Emmiliina Kujanpään puheenvuoron yritysverotuksen tulevaisuudesta.

 

DSC03187.jpg

DSC03127.jpg

DSC03464.jpg

Väliaikaikahvilla ja lounaalla oli hyvin aikaa verkostoitua ja keskustella puheenvuoroista.

 

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia aamupäivään osallistuneita ja loistavia puhujiamme. Oli ilo nähdä Duetto-sali täynnä kiinnostuneita kuulijoita ja keskustelijoita, toivottavasti aamupäivä oli täynnä oivalluksia ja saitte paljon uutta oppia myös kotiin vietäväksi!

Kuvat: Ville-Veikko Heinonen

 

Tilaa uutiskirjeemme -->