Videolla Kiilto Family Oy:n CFO Arto Raivio kertoo Kiillon kasvusta ja yhteistyöstä Grant Thorntonin kanssa

Kiilto Family Oy on satavuotias perheyhtiö, joka on alun perin lähtöisin Tampereelta, mutta on nykyään kansainvälistynyt koko Itämeren alueelle. Yhtiön pääliiketoiminta-alueet kemian alalla ovat rakentaminen, rakentamisen tuotteet, teollisuuden kiinnitysratkaisut sekä ammattipuhtaus ja -hygienia.

Grant Thornton oli Kiillolle entuudestaan tuttu yhteistyökumppani tilintarkastuspalveluista jo pitkältä ajalta. Sittemmin Grant Thornton on toiminut Kiillon kansainvälisen kasvun tukena.

”Viimeisen muutaman vuoden aikana olemme kasvaneet ja kansainvälistyneet yrityskauppojen avulla. Grant Thornton on toiminut kumppaninamme due diligence- ja yrityskauppaprojekteissa”, Kiillon talousjohtaja Arto Raivio kertoo.

Raivio kiittelee Grant Thorntonin ammattitaitoa nopeatempoisissa yrityskauppaprojekteissa. ”Sieltä löytyi hyvin nopealla varoitusajalla osaava tiimi, jonka avulla nämä varsin vaativat projektit saatiin aikataulussa päätökseen.”

Grant Thorntonin maailmanlaajuinen palvelu- ja yhteistyöverkosto vakuutti Raivion, ja hän suosittelee heitä neuvonantajaksi muillekin: ”Grant Thornton on hyvä yhteistyökumppani yhtiöille, jotka ovat kovasti kansainvälistymässä tai ovat jo kansainvälisiä ja kasvamassa.”