Past Event: torstai 8. syyskuuta 2022

Mimmit johtaa -ohjelma yhteen ihmisiä ja organisaatioita, jotka haluavat panostaa naisten johtajuuspolkujen kehittämiseen ja sitä kautta edistää naisjohtajuutta ja tasa-arvoa työpaikoilla. Osana Havis Amandan Nuorkauppakamarin järjestämää johtajuusohjelmaa Grant Thornton järjestää tilaisuuden vastuullisuudesta johtamisessa. Tänne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet kuulijat. 

Aamiaistilaisuudessa kuulemme ajankohtaisia teemoja yritysten vastuullisuudesta ja kestävyysraportoinnista. Pohdimme yhdessä mitä ESG (Environmental, Social, Governance) tarkoittaa johtajille ja johtajuudelle sekä millaisia käytännöntoimia sen eri osa-alueet vaativat. Tule siis oppimaan Grant Thorntonin asiantuntijoiden johdolla mikä on juuri nyt ajankohtaista vastuullisessa johtamisessa! Teemojen äärelle sinut johdattavat Grant Thorntonin osakkaat Satu Peltonen ja Ilkka Kujala sekä auktorisoitu sisäinen tarkastaja Heidi Jääskeläinen ja People and Culture Manager Suvi Jälkö. 

Tilaisuus koostuu esityksestä, rastikierroksesta ja yhteisestä keskustelusta.

Lippujen hinta on 25 € ja niitä on rajattu määrä tarjolla. Lipunmyynti päättyy sunnuntaina 4.9., joten hankithan omasi pian!

Puhujat

Ilkka Kujala
Tilintarkastus, Osakas, KHT

Ilkalla on kokemusta erilaisten ja -kokoisten yhtiöiden tilintarkastuksista alkaen vuosituhannen alkupuolelta, niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin toimijoista. Ilkka on uransa aikana myös osallistunut erilaisten yhteisöjen hallitusten toimintaan ja kerryttänyt näin kokemusta hieman toisestakin kulmasta organisaatioiden toimintaan liittyen. Tällä hetkellä Ilkka toimii Suomen Tilintarkastajien hallituksessa, sekä Grant Thornton Nordic Baltic -yhteistyöelimen ohjausryhmässä puheenjohtajana.

Satu Peltonen
Tilintarkastus, Osakas, KHT

Satu Peltonen KHT

Heidi Jääskeläinen
Riskienhallintapalvelut, Manager, CIA, CRMA

Heidi on auktorisoitu sisäinen tarkastaja, joka työskentelee riskienhallintapalveluiden parissa Hän on erikoistunut sisäiseen tarkastukseen, riskienhallintaan ja compliance kysymyksiin.

HR Specialist
HR Specialist

HR Specialist, Grant Thornton Finland, Helsinki