hero banner

Ronilla on vahvaa toimialakokemusta omistajavetoisista valmistavan teollisuuden kasvuyrityksistä, rakennusteollisuudesta sekä projektiliiketoimintaa harjoittavista ICT-toimialan kasvuyrityksistä. Ronilla on monipuolista kokemusta lukuisista kansainvälisistä tilintarkastuksista, sisäisistä tarkastuksista ja neuvontapalveluiden toimeksiannoista.

”Asiakkaan luottamuksen ansaitseminen ja liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen ovat mielestäni luotettuna neuvonantajana toimivan tilintarkastajan toiminnan keskeisiä kulmakiviä. Tilintarkastajana minulle on erityisen tärkeää, että katseeni suuntautuu aina myös vahvasti tulevaisuuteen.”

Roni on KHT-tutkinnon lisäksi suorittanut kansainvälisesti arvostetun IT-tarkastajan tutkinnon (CISA, Certified Information Systems Auditor). ”Me Grant Thorntonilla kiinnitämme huomioita osana tilintarkastusta myös asiakkaan IT- ja tietoturvariskeihin. Tilintarkastus on alana murrosvaiheessa ja tulevaisuuden tilintarkastajan on oltava mukana eturintamassa myös digitalisaation aallonharjalla.”

Ole Roniin yhteydessä, mikäli kaipaat aktiivista ja asiakaslähtöistä luotettua neuvonantajaa yrityksesi elinkaaren jokaiseen vaiheeseen.

Ota yhteyttä --> 

Lue lisää
Meet our People