hero banner
Lauri Melartin
Helsinki

Lauri Melartin

Tilintarkastus, Senior Manager, KHT

Työssäni tärkeintä on varmistaa, että asiakas saa tarvitsemansa verotukseen, yritysjärjestelyyn tai kirjanpitoon liittyvän avun nopeasti ja että heillä on luotettava ja asiantunteva tilintarkastaja. Pääperiaatteenani on, että minulla on aina aikaa auttaa asiakasta kysymyksissä ja ongelmissa.

Laurilla on noin kymmenen vuoden kokemus erilaisten yritysten kanssa toimimisesta laajalla sektorilla. Hän on erityisesti avustanut kotimaisia ja kansainvälisiä tuotanto – ja maahantuontiyhtiöitä sekä perheyrityksiä. Asiakkaan aktiivinen avustaminen ja sparraaminen ovat kuvaavia toimintaperiaatteita Laurille.

”Työssäni tärkeintä on varmistaa, että asiakas saa tarvitsemansa verotukseen, yritysjärjestelyyn tai kirjanpitoon liittyvän avun nopeasti ja että heillä on luotettava ja asiantunteva tilintarkastaja. Pääperiaatteenani on, että minulla on aina aikaa auttaa asiakasta kysymyksissä ja ongelmissa.”

Ennen tilintarkastusalalle siirtymistä saatu konekaupan- ja maahantuonnin sekä rakennusalan kokemus auttaa ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintaa käytännön tasolla.

”Asiakkaan operatiivisen toiminnan ymmärryskyky on yksi tärkeimmistä tilintarkastajan ominaisuuksista.”

Olethan yhteydessä Lauriin mikäli aktiivinen ja auttamishaluinen tilintarkastaja sopisi teidän toiminnan tueksi.

Ota yhteyttä --> 

Lue lisää
Meet our People