Veroasiantuntija / Tax Advisor – Tax Manager

Ilmoitusnumero: 111

Palvelualue: Veropalvelut

Sijainti: Helsinki

Etsimme nyt Veroasiantuntijaa (Tax Advisor/Tax Manager) osaksi tiimiämme Helsingin toimistolle.

Oletko oma-aloitteinen ja asiakaskokemuksesta kiinnostunut verotuksen osaaja? Tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia kansainväliseen ja kotimaiseen yritys- ja henkilöverotukseen liittyviä työtehtäviä sekä mahdollisuuksia edetä ja kehittää omaa asiantuntemusta suuren kansainvälisen ketjun tukemana.

 

Mitä meillä pääsee tekemään?

Pääset työskentelemään meillä laajasti verotukseen liittyvien tehtävien parissa, niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä toimeksiannoissa. Vastuullasi on muun muassa työntekijöiden kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvä veroneuvonta pitäen sisällään sosiaaliturva-asiat, palkkaraportointiin liittyvä neuvonta sekä henkilöstön palkitsemiseen ja sitouttamiseen liittyvät toimeksiannot. Erilaiset yrityksen ja omistajien verotukseen liittyvät toistuvaisluonteiset kysymykset, sukupolvenvaihdokset, verotarkastusvastineet sekä ennakkoratkaisuhakemukset kuuluvat osaksi tehtävääsi. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

 

Millaista työkaveria etsimme?

Työn sujumisen kannalta on tärkeää, että sinulla on ainakin muutaman vuoden ajalta kokemusta verotukseen liittyvistä tehtävistä esimerkiksi toisesta tilintarkastusyhteisöstä, asianajotoimistosta tai verohallinnosta. Arvostamme erityisesti kokemusta kansainvälisen henkilöverotuksen ja ennakonperinnän parista. Koska työskentelemme myös kansainvälisten toimeksiantojen parissa, on suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito tärkeää. Jos ruotsi luonnistuu, se on hienoa, mutta ei pakollista!

Tiimistämme löytyy monenlaista verotuksen osaajaa ja toivomme, että saisimme sinusta lisäosaamista joukkoomme. Olisi hienoa, jos sinulla on tuntemusta esimerkiksi työ- tai yhtiöoikeudesta sekä kirjanpidosta. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, minkä vuoksi pyrkimys asiakkaan liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen ja jatkuvaan osaamisen kehittämiseen on meille tärkeää – toivottavasti myös sinulle.

Olet tottunut itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelytapaan. Tiimiämme kuvaa hyvin oma-aloitteisuus, aktiivisuus, joustavuus ja aikaansaavuus ja samanhenkinen lisäys porukkaamme on nyt haussa. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi OTK/OTM, KTM tai HM.

 

Miksi valita meidät?

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Mutkattomuus on tärkeää arjessamme ja se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. Työskentelemme pääosin tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää olla erinomainen työpaikka ja kehitämme työtapojamme ja -kulttuuriamme jatkuvasti. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin ja koemme tärkeäksi, että jokainen voi rakentaa meillä omannäköistään uraa. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen yhteisön, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

 

Joko kiinnostuit?

Hienoa, sillä me haluamme kuulla sinusta lisää!

Voit lähettää työhakemuksen meille oheisen linkin kautta viimeistään 20.4.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jan-Erik Rae puh +358 40 064 24 67.

 

Voit tutustua tarkemmin Grant Thorntoniin täällä kotisivuillamme ja arkeemme pääset kurkistamaan Instagrammista.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaisesti.

 

Hakuprosessimme alustava aikataulu:

Hakuaika 31.3.2022-20.4.2022

Ensimmäinen haastattelukierros viikolla 17-18

Mahdollinen toinen haastattelukierros viikolla 18-19

Valintapäätös viikolla 19-20

Applications for this position are now closed