Palkka-asiantuntija

Ilmoitusnumero: 106

Palvelualue: Taloushallintopalvelut

Sijainti: Helsinki

Tehtävä: Palkkahallinto

Tehtävässäsi

hoidat mielenkiintoisia ja vaihtelevia palkanlaskennan toimeksiantoja kansainvälisen asiakaskunnan parissa. Hoidat asiakastoimeksiantoja itsenäisesti, mutta osaavien ja kokeneiden työkaverien tukemana. Lisäksi tukenasi ovat myös muiden alojen, kuten verotuksen asiantuntijat.

Toivomme Sinulta

aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä, voit olla urasi alkupuolella tai jo kokenut konkari - meiltä löytyy sopivia haasteita molemmille. Työotteeltasi olet mukautumiskykyinen ja joustava. Työskentelet mielelläsi kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työehtosopimusten tuntemus ja aiempi työkokemus tilitoimistosta katsotaan eduksi. Käytössämme on PersonecW -järjestelmä.

Avoimeen ja asiakaslähtöiseen porukkaamme sopii parhaiten oma-aloitteinen ja vastuuta kantava henkilö. Menestyt meillä mainiosti, jos olet yhteistyökykyinen etkä turhaan jännitä asiakkaiden kanssa viestimistä. Tärkeintä on, että Sinulla on kiinnostusta palkanlaskentaan ja ennen kaikkea haluat kehittyä osaajana.

Tarjoamme Sinulle

hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen asiakaskunnan, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat sekä mahdollisuuden etätyöhön.

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää kehittää työntekijäkokemusta panostamalla henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –ohjelmassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomiota erilaisten elämäntilanteiden tuomiin tarpeisiin sekä työn ja muun elämän joustavampaan yhteensovittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislalta rekrytointia hoitava seniorkonsultti Minna Kauhanen, p. 030 6090 204.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 13.10.2020 mennessä osoitteessa. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Applications for this position are now closed