Senior Associate – Audit

Palvelualue: Tilintarkastus

Sijainti: Helsinki

Tehtävä: Tilintarkastus

Hae tehtävää

Grant Thornton on yksi maailman johtavista tilintarkastus-, vero-, taloushallinto- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoavista brandeistä. Viime vuosina globaali ketjumme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä toimimme 140 maassa yli 68.000 työntekijän voimin. Suomessa meitä on noin 80 asiantuntijaa Helsingin ja Turun toimipisteissä. Grant Thorntonin globaalin organisaation mahdollisuudet ja yhteistyökulttuurimme perustuu avoimuuteen, ihmisläheisyyteen ja ympäristöön, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Perheystävällisyydestään tunnetulla Grant Thorntonilla pääset rakentamaan oman näköistä uraa.

Haluaisitko sinä olla Grant Thorntonin seuraava Senior Associate?

Etsimme nyt tilintarkastuksen asiantuntijaa Senior Associatea Helsingin toimistolle. Haluatko mukaan kehittämään tulevaisuuden liike-elämää ja yrittäjyyttä? Oletko kiinnostunut monipuolisista tilintarkastustehtävistä ja uramahdollisuuksista dynaamisessa kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa?

Millaista työkaveria etsimme?

Haemme nyt jo jonkin verran (2-3v.) alan kokemusta omaavaa asiantuntijaa tilintarkastus- ja konsultointitehtäviin viihtyisälle Helsingin toimistollemme. Asiakaskuntamme muodostuu kotimaisista ja kansainvälisistä pk-yrityksistä useilta eri toimialoilta. Meillä pääset laajentamaan osaamistasi ja tekemään monipuolista työtä yhdessä alan osaavimpien asiantuntijoiden kanssa. Lämminhenkisessä ja tiiviissä työyhteisössämme pääset työskentelemään osana erikokoisia tarkastustiimejä ja ottamaan vastuuta toimeksiannoista jo alusta alkaen.

Kokemuksemme mukaan tehtävään parhaat valmiudet antaa;

  • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi tai KTM, laskentatoimi)
  • Muutaman vuoden työkokemus alan tehtävistä
  • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä asiakaslähtöisyys
  • Itsenäinen työskentelyote ja oma-aloitteisuus, analyyttisyys ja määrätietoisuus 
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on eduksi mutta ei välttämätön

Olet proaktiivinen ja nautit monipuolisista ja haastavista työtehtävistä. Motivoidut mahdollisuudesta oppia uutta ja pidät yhteistyöstä ja verkostoitumisesta. Sinulla on aito halu asiakkaan auttamiseen ja vahva kiinnostus löytää ratkaisuja asiakkaille heidän liiketoimintansa edistämiseksi. Olet joustava, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat panostaa oman osaamisesi kehittämiseen. Olet mahdollisesti kiinnostunut suorittamaan HT – tai KHT-tutkinnon lähitulevaisuudessa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaisesti syksyllä.

Tarjoamme Sinulle

hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen asiakaskunnan, monipuoliset työsuhde-edut, viihtyisät toimitilat sekä mahdollisuuden joustavaan hybridi/etätyöhön. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tukemana.

Me Grant Thorntonilla

olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää kehittää työntekijäkokemusta panostamalla henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –ohjelmassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomiota erilaisten elämäntilanteiden tuomiin tarpeisiin sekä työn ja muun elämän joustavampaan yhteensovittamiseen. Meillä pääset osaksi rentoa ja monimuotoista työyhteisöä, jossa on matala hierarkia.

Joko kiinnostuit?

Hienoa, sillä me haluamme kuulla sinusta lisää! Voit lähettää työhakemuksen meille tämän linkin kautta viimeistään 14.8.2024 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat partnerimme Satu Peltonen +358 44 522 7595 ja André Engström +358 40 566 9028 maanantaisin klo 9 - 12. Voit tutustua tarkemmin Grant Thorntoniin täältä kotisivujemme kautta ja arkeemme pääset kurkistamaan Instagrammista.

Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuprosessin aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Odotamme hakemustasi!

Julkaisupäivä: 24 kesäk. 2024

Hakuaika päättyy: 14 elok. 2024