People & Culture / HR-asiantuntija

Ilmoitusnumero: 107

Palvelualue: Henkilöstöhallinto

Sijainti: Helsinki

Tehtävä: Henkilöstöhallinto

Hae tehtävää

Haemme nyt People&Culture -henkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat yhtiön henkilöstöasiat kokonaisvaltaisesti, ja raportoit tehtävistäsi toimitusjohtajalle.

People&Culture -henkilönä vastaat siitä, että yhtiössämme hr-prosessit ovat käytännössä toimivia ja henkilöstöasioihin liittyvät dokumentit, tiedot ja ohjeistukset ovat ajan tasalla. Teet tiiviistä yhteistyötä niin yhtiön osakkaiden, markkinointi-viestinnän kuin koko henkilöstönkin kanssa, ja myös kansainvälisen Grant Thornton -organisaation kanssa. Työtäsi tukee käytössämme oleva Sympa-henkilöstöjärjestelmä, jonka toisena pääkäyttäjänä myös toimit.

Koska odotamme sinun ottavan haltuusi yhtiömme koko henkilöstötyönkirjon, toivomme sinulta innostunutta työotetta ja kiinnostusta niin hallinnollisiin kuin kehittämispainotteisiinkin työtehtäviin. Siksipä odotammekin, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemustaustaa mm. näistä henkilöstötyön osa-alueista:

  • HR-prosessit mm. perehdytys, rekrytointi, kehityskeskustelu
  • Työterveys ja työsuojeluasiat
  • Johdon kehittämisasiat
  • Työnantajamielikuvan kehittäminen
  • Henkilöstökyselyt
  • Henkilöstöviestintä

Ensisijainen toimipaikkasi on Helsingin toimistollamme, joka sijaitsee Munkkiniemessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi hyvät kehittymismahdollisuudet, kattavan työterveyshuollon ja vakuutusturvan, hyvät liikuntaedut, monenlaista virkistystoimintaa, ilmaisen kuntosalin (Helsinki), ja parkkipaikat.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa HR Legal Services; Tarja Forsblom-Korsi p. 040 147 0489 seuraavina aikoina: Pe 8.10. klo 12-13, to 14.10. klo 10-11 ja pe 22.10. klo 12-13. Hakemuksen voit lähettää ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 24.10.2021 mennessä.

Julkaisupäivä: 06 loka 2021

Hakuaika päättyy: 24 loka 2021