People & Culture / HR asiantuntija

Sijainti: Helsinki

 

People & Culture / HR-asiantuntija, Grant Thornton, Helsinki

Etsimme People & Culture -henkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat yhtiön henkilöstöasiat kokonaisvaltaisesti ja raportoit tehtävistäsi toimitusjohtajalle.

People&Culture -henkilönä vastaat siitä, että yhtiössämme hr-prosessit ovat käytännössä toimivia ja henkilöstöasioihin liittyvät dokumentit, tiedot ja ohjeistukset ovat ajan tasalla. Teet tiiviistä yhteistyötä niin yhtiön osakkaiden, esimiesten, markkinointiviestinnän kuin koko henkilöstönkin kanssa, ja myös kansainvälisen Grant Thornton -organisaation kanssa. Työtäsi tukee käytössämme oleva Sympa-henkilöstöjärjestelmä ja Teamtailor-rekrytointijärjestelmä, joiden pääkäyttäjänä myös toimit.   

Koska odotamme sinun ottavan haltuusi yhtiömme koko henkilöstötyönkirjon, toivomme sinulta innostunutta työotetta ja kiinnostusta niin hallinnollisiin kuin kehittämispainotteisiinkin työtehtäviin. Siksipä odotammekin, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemustaustaa mm. näistä henkilöstötyön osa-alueista:

  • HR-prosessit mm. perehdytys, rekrytointi, kehityskeskustelu
  • Työterveys- ja työsuojeluasiat (työsuojelupäällikön rooli)
  • Johdon kehittämisasiat
  • Työnantajamielikuvan kehittäminen
  • Henkilöstökyselyt
  • Henkilöstöviestintä
  • Trainee-ohjelman kehittäminen ja siihen liittyvät rekrytoinnit
  • Erilaiset kehitystehtävät

Ensisijainen toimipaikkasi on Helsingin toimistollamme, joka sijaitsee Munkkiniemessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi hyvät kehittymismahdollisuudet, kattavan työterveyshuollon ja vakuutusturvan, hyvät liikuntaedut, monenlaista virkistystoimintaa, ilmaisen kuntosalin (Helsinki), ja parkkipaikat.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa HR Legal Services/ Tarja Forsblom-Korsi p. 040 147 0489 seuraavina aikoina: to 22.9. klo 8.30-9.30, ti 27.9. klo 13-14 ja ma 3.10. klo 10-11. Hakemuksen voit lähettää ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 4.10.2022 mennessä.

 

Grant Thornton kuuluu maailman johtaviin tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoaviin yrityksiin. Asiantuntijamme auttavat dynaamisia organisaatiota kasvamaan tarjoamalla kattavia, mielekkäitä ja tulevaisuuteen suuntautuneita neuvontapalveluita. 

Grant Thornton International on itsenäisten tilintarkastus- ja konsultointiyritysten kansainvälinen yhteistyöorganisaatio. Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä Grant Thorntonilla onkin toimintaa 138 maassa yli 58.000 työntekijän voimin. Suomessa Grant Thorntonin palveluksessa on noin 80 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa. Asiantuntijoidemme kanssa asioiminen on yhtä sujuvaa niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Kansainvälisesti yhtenäisen toimintatapamme myötä annamme toiminnallemme sisäisen laatutakeen, josta sinä hyödyt.

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Pyrimme luomaan ympäristön, jossa jokainen voi loistaa ja luoda omannäköistään uraa ja jossa laatu, innovatiivisuus ja yhteistyö ovat toimintamme kulmakiviä. Tavoitteenamme on olla alamme paras työpaikka ja panostamme paljon henkilöstömme osaamisen kehittämiseen, hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen. Meillä pääset osaksi rentoa ja monimuotoista työyhteisöä, jossa on matala hierarkia ja ihmiset ovat helposti lähestyttäviä. Globaali kulttuurimme perustuu yhteisille CLEARR -arvoille – Collaboration, Leadership, Excellence, Respect ja Responsibility

Applications for this position are now closed