Markkinoinnin harjoittelija / Marketing trainee

Sijainti: Helsinki

Tehtävä: Markkinointi

Grant Thornton on yksi maailman johtavista tilintarkastus-, vero-, taloushallinto- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoavista brandeistä. Viime vuosina globaali ketjumme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä toimimme 140 maassa yli 68.000 työntekijän voimin. Suomessa meitä on noin 80 asiantuntijaa Helsingin ja Turun toimipisteissä. Grant Thorntonin globaalin organisaation mahdollisuudet ja yhteistyökulttuurimme perustuu avoimuuteen, ihmisläheisyyteen ja ympäristöön, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa.

Haemme nyt Marketing toimintomme avuksi Helsingin toimistolle harjoittelijaa 3 kk:n työssäoppimisjaksolle maalis-huhtikuusta 2023 alkaen. Jos sinulla on aitoa kiinnostusta markkinointia, brändityötä sekä asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämistä kohtaan voi tämä olla oikea harjoittelupaikka sinulle!


Meillä on käynnissä useita mielenkiintoisia projekteja, joihin sinun on mahdollista päästä mukaan. Työtehtäväsi voivat pitää sisällään mm.

 • Grant Thorntonin brändistrategiauudistuksen implementointiin osallistuminen
  • Visuaalisten materiaalien päivittäminen ja tuottaminen
 • Trainee -rekrytointikampanjan käytännön toteutukseen sekä muihin employer branding ja people experience -aktiviteetteihin osallistumista
 • Sisällöntuotanto eri kanaviin
  • Sosiaalisen median päivittäminen
  • Verkkosivujen päivittäminen
 • Muut markkinoinnin ja viestinnän avustavat tehtävät
 • ESG asioihin liittyvän viestinnällisen, sisäisen ja ulkoisen, tekemisen kehittäminen yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa

Lopulliset projekti ja vastuualueet sovitaan valittavan henkilön kanssa.

Viihdyt ja saat eniten irti harjoittelustasi meillä, kun sinulla on aitoa kiinnostusta markkinointia, brändityötä, asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämistä kohtaan. Hienoa, jos olet jo suorittanut relevantteja opintoja erityisesti markkinoinnista, mutta myös viestintä- sekä vastuullisuus opinnoista on hyötyä. Lisäksi sinulla tulisi olla Office -työkalut ym. digitaidot hallinnassa sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito, sillä toimimme osana kansainvälistä ketjua. Ruotsinkielentaidosta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Ennen kaikkea reipas asenne, kyky tarttua asioihin, halu oppia ja tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa on tärkeää. Plussaa on, mikäli sinulla löytyy jo valmiiksi taitoa sujuvan tekstin kirjoittamisesta, visuaalista silmää ja kokemusta Adoben ohjelmistoista, mutta tärkeintä on halu oppia lisää!

Pääset työskentelemään mahtavassa ja innostavassa porukassa osana kotoisaa Helsingin toimiston työyhteisöä ja samalla yhtä maailman isoimmista asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja ottaa vastuuta, mutta samalla olemme valmiita ohjaamaan ja sparraamaan sinua.

Työajat voidaan sopia joustaviksi ja maksamme harjoittelujaksosta palkkaa.

 

Miksi valita meidät?


Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Mutkattomuus on tärkeää arjessamme ja se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. Työskentelemme pääosin tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää olla erinomainen työpaikka ja kehitämme työtapojamme ja -kulttuuriamme jatkuvasti. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin ja koemme tärkeäksi, että jokainen voi rakentaa meillä omannäköistään uraa. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen yhteisön, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

 

Joko kiinnostuit?


Hienoa, sillä me haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Applications for this position are now closed