hero banner
Vuokko Väisänen
Helsinki
Veropalvelut, Senior Manager

Vuokko Väisänen

Vuokko neuvoo asiakkaita yleisesti yritys- ja henkilöverotukseen liittyvissä kysymyksissä ja jonkin verran myös yhtiö- ja työoikeudellisissa asioissa.

”Teemme verotiimissä paljon yhteistyötä muiden tiimien ja Grant Thorntonin toimistojen kanssa. Esimerkiksi neuvontapalveluiden kanssa teemme monesti yhteistyössä due diligence -tarkastuksia taloudellisesta ja verotuksellisesta näkökulmasta. Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme yritysjärjestelyitä ja sukupolvenvaihdoksia yhteistyössä tilintarkastajien kanssa. Saatan myös auttaa ulkomaista yritystä perustamaan Suomeen tytäryhtiön tai sivuliikkeen sekä neuvomaan heitä miten paikalliset vero- ja muut velvoitteet tulisi hoitaa.”

Vuokko on koulutukseltaan juristi ja ennen Grant Thorntonille tuloa hän työskenteli toisessa kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä keskittyen erityisesti henkilöverotukseen ja kansainväliseen liikkuvuuteen liittyviin toimeksiantoihin.

Vuokolta löytyy erityisosaamista muun muassa henkilöverotuksesta, verotuksesta kansainvälisissä tilanteissa sekä palkkaraportointi ja työnantajavelvoitteista.

Ota yhteyttä --> 

Lue lisää
Services
Connect
Vuokko Väisänen
Veropalvelut, Senior Manager
Vuokko Väisänen
Meet our People