Financial Controller

Sijainti: Helsinki

Haluaisitko sinä olla Grant Thorntonin seuraava Financial Controller?

Toimenkuvaasi kuuluu asiantuntijana monipuoliset tehtävät sisältäen kansainvälisten asiakasyritystemme kirjanpidot, tilinpäätökset ja kuukausiraportoinnit sekä muut taloushallinnon tehtävät. Lisäksi hoidat asiakaspalvelua oman vastuualueesi osalta ja vastaat asiakkaiden selvityspyyntöihin ja tiedusteluihin. Toimit osana taloushallinto-tiimiämme.

Toivomme Sinulta

Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokenut konkari -meiltä löytyy sopivasti tukea ja riittävästi haasteita!

  • Työskentelet mielelläsi kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisesti, ruotsin kielitaito on eduksi työtehtävässä
  •  Avoimeen ja asiakaslähtöiseen porukkaamme sopii parhaiten oma-aloitteinen ja vastuuta kantava henkilö. Meillä viihtyy ja menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka nauttii nopeatempoisesta ja vaihtelevasta asiakastyöstä sekä aktiivisesta vuorovaikutuksesta niin asiakkaiden kuin tiimiläistenkin kanssa.

Tarjoamme Sinulle

  •  hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista
  •  kansainvälisen asiakaskunnan
  •  modernit, viihtyisät ja toimivat toimitilat
  •  mahdollisuuden joustavaan hybridi/etätyöhön
  • mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
  • hyvät työsuhde-edut

 

Tarjoamme henkilöstöetuina mm. lounasedun, liikunta/kulttuuri/hyvinvointiedun, laajan työterveyshuollon ja vakuutukset, kuntosaliedun, sähköisen oppimisalustan sekä monipuolisia henkilöstötapahtumia.

 

Me Grant Thorntonilla

olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää kehittää työntekijäkokemusta panostamalla henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –ohjelmassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomiota erilaisten elämäntilanteiden tuomiin tarpeisiin sekä työn ja muun elämän joustavampaan yhteensovittamiseen. Meillä pääset osaksi rentoa ja monimuotoista työyhteisöä, jossa on matala hierarkia.

 

Joko kiinnostuit?

Hienoa, sillä me haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Lundbom puh. +358 45 638 6074. Voit tutustua tarkemmin Grant Thorntoniin kotisivujemme kautta ja arkeemme pääset kurkistamaan Instagrammista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 18.10.2023 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Grant Thornton on yksi maailman johtavista tilintarkastus-, vero-, taloushallinto- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoavista brandeistä. Viime vuosina globaali ketjumme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä toimimme 140 maassa yli 68.000 työntekijän voimin. Suomessa meitä on noin 80 asiantuntijaa Helsingin ja Turun toimipisteissä. Grant Thorntonin globaalin organisaation mahdollisuudet ja yhteistyökulttuurimme perustuu avoimuuteen, ihmisläheisyyteen ja ympäristöön, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Perheystävällisyydestään tunnetulla Grant Thorntonilla pääset rakentamaan oman näköistä uraa.

 

Applications for this position are now closed