Audit Trainee, Helsinki

Ilmoitusnumero: 102

Palvelualue: Tilintarkastus

Sijainti: Helsinki

Tehtävä: Tilintarkastus/Audit Trainee

Mitä meillä pääsee tekemään?

Tulet näkemään tilintarkastuksen koko elinkaaren, tutustumaan moneen eri toimialaan sekä saat vastuullesi kokonaisia tilintarkastuksia. Työskentelet läheisesti kokeneempien tilintarkastajien kanssa, mutta saat myös tehdä itsenäisesti vastuullisia tehtäviä ja kehittyä aidosti harjoittelujakson aikana. Tehtävänkuvaasi kuuluvat sekä pienempien yritysten tilintarkastus kokonaisuudessaan että avustavat tilintarkastustehtävät isompien tilintarkastusasiakkaiden osalta. Pääset toimimaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja soveltamaan opinnoissasi oppimia asioita käytännön työelämään.

Millaista työkaveria etsimme?

Meille tärkeintä on, että olet avoin ja innokas oppimaan uutta. Reipas asenne ja innokkuus ottaa asioista itse selvää kantaa pitkälle. Tehtävässä tarvitaan oman työn organisointitaitoja, itsenäistä ja omatoimista työskentelytapaa sekä uusien asioiden ja ohjeiden omaksumiskykyä. Meillä ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin pohtimaan asioita, kunhan vain rohkeasti kysyy apua työkaverilta. Yhteistyötaidot ovat tilintarkastustyössä tärkeitä, sillä tulet työskentelemään tiiviisti sekä työkavereiden että asiakkaiden kanssa.

Vähintään 2. vuoden kaupallisen alan opinnot (kauppakorkeakoulu/AMK) ja hienoa olisi, jos opintojesi pääaine on laskentatoimi, tilintarkastus tai vastaava. Perustason ymmärrys kirjanpidosta (esim. opintojen kautta) ja MS Office-ohjelmien osaaminen (erityisesti Excel) ovat tarpeellisia taitoja.

Jotta pääset hyvään alkuun työssä, on tärkeää, että sinulla on jotakin edeltävää työkokemusta – alalla tai työtehtävällä ei ole väliä – sillä arvostamme yleisiä työelämä- ja työntekijätaitoja. Mikäli sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä, taloushallintoalan työtehtävistä tai tilintarkastuksesta, on se ehdottomasti plussaa!

Organisaatiomme kuuluu kansainväliseen Grant Thornton-ketjuun ja monet asiakkaistamme ovat kansainvälisiä, mistä syystä sujuva englanti on oltava hallussa. Muutoin pärjäät hyvin suomen kielellä. Jos ruotsi sujuu, katsotaan se eduksi.

Miksi valita meidät?

Grant Thorntonin audit traineena saat erinomaisen pohjan tilintarkastusurallesi. Pääset näkemään paljon käytännön työelämän esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön. Monipuoliset tarkastustoimeksiannot (asunto-osakeyhtiöt, osakeyhtiöt, säätiöt ja järjestöt) takaavat, että saat kattavan kuvan tilintarkastuksen kokonaisuudesta. Pääset osaksi mukavaa tiimiä ja oppimaan kollegoiltasi.

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Mutkattomuus on tärkeää arjessamme ja se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. Työskentelemme pääosin tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää olla erinomainen työpaikka ja kehitämme työtapojamme ja -kulttuuriamme jatkuvasti. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin ja koemme tärkeäksi, että jokainen voi rakentaa meillä omannäköistään uraa. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen yhteisön, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Joko kiinnostuit?

Hienoa, sillä me haluamme kuulla sinusta lisää! Voit lähettää työhakemuksen meille oheisen linkin kautta  2.10.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Manager Lauri Melartin puh +358 40 556 4635 hakuaikana arkisin klo 13-15. Voit tutustua tarkemmin Grant Thorntoniin kotisivujemme kautta ja arkeemme pääset kurkistamaan Instagrammista.

Työtehtävä on määräaikainen ja kestoltaan 4-5 kk sekä kokoaikainen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaisesti marras-joulukuussa 2022.

 

 

Applications for this position are now closed

Trainee-kokemuksia

Väinö Mettiäinen

"Tilintarkastus nähdään usein ulkopuolelta katsottuna varsin mystisenä, mutta kuitenkin perinteisenä ammattina – kaikki tietävät mitä tilintarkastaja tekee mutta silti kukaan ei tiedä. Vaikka stereotypiat yleensä aina sisältävät hieman myös totuuden siementä, en heti keksi paljoa parempaa paikkaa oppia työelämän lainalaisuuksista, omista työskentelytavoista tai erilaisista tavoista tehdä liiketoimintaa."