grant thornton Finland

Solwers on kasvuhakuinen, Suomessa ja Ruotsissa toimiva asiantuntijayritysten muodostama konserni, joka suunnittelee yksilöllisiä ja kestäviä elinympäristöjä. Solwers toimii kasvualustana omistamilleen yhtiöille, tukee niiden kasvua ja haastaa rakennetun ympäristön konsultointialan perinteisiä käytäntöjä. Solwers yhdistää yhtiöidensä tehokkuuden, yrittäjyyskulttuurin ja joustavuuden suuremman ryhmän resursseihin ja visioon.

Grant Thorntonin on auttanut Solwersia monipuolisesti vuosien varrella. Alun perin yhteistyö lähti liikkeelle lakisääteisen tilintarkastuksen tarjoamisesta vuonna 2019. Sittemmin apu on laajentunut konsultointiin yrityshankinnoissa ja kansainväliseen laskentaan eli IFRS:sään liittyvissä asioissa. Grant Thornton oli myös mukana Solwersin listautumiseen First North listalle.

”Grant Thorntonin ihmisten kanssa on aina ollut tosi helppo toimia. He ovat miellyttäviä ihmisiä, helposti lähestyttäviä ja oman alansa asiantuntijoita”, Solwersin talousjohtaja Roger Lindqvist kertoo.

Myös Grant Thorntonin osakas, KHT Satu Peltonen on ollut hyvin tyytyväinen Solwersin kanssa tehtyyn yhteistyöhön. ”Yhteistyö on lähtenyt alusta asti tosi hyvin käyntiin. Haluamme olla asiakkaalle helposti lähestyttävä kumppani ja Solwersin kanssa se on mielestäni onnistunut oikein hyvin.”

”Solwers on mielenkiintoinen asiakas, koska he ovat kansainvälinen, kasvava, monimuotoinen yritys ja se tarjoaa tilintarkastajille koko ajan uusia haasteita”, Peltonen jatkaa.

Grant Thorntonin lämminhenkinen ja hyvä yhteistyö sekä kansainvälinen verkosto ovat vakuuttaneet Lindqvistin, ja hän suosittelee yritystä lämpimästi neuvonantajaksi muillekin: ”Oleellisin asia miksi voin suositella Grant Thortonia muillekin on heidän asiantuntemuksensa, osaamisensa ja erityisesti kansainvälinen ulottuvuus.”