article banner
tiedote

Grant Thorntonille on myönnetty Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka tunnus

rich text with image

Suomen Grant Thornton on saanut Väestöliiton myöntämän Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kunniakirja on luovutettu Grant Thorntonille Helsingissä päätoimistolla.

GT on ollut mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa vuodesta 2018.

Niiden neljän vuoden aikana, kun Grant Thornton on ollut mukana perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, on meillä panostettu erityisesti työaikojen joustavuuteen, hybridityöskentelyyn, päivitetty ja kehitetty HR-käytäntöjä ja henkilöstöetuja sekä järjestetty erilaisia teemaan liittyviä tapahtumia ja koulutuksia henkilöstön ja työyhteisön kehittämiseksi.

”Pyrkimyksemme on, että yrityksemme kulttuuri ja arvomaailma auttavat tukemaan työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Monimuotoisuus ja osallisuus – Diversity & Inclusion – ovat tärkeä osa Grant Thorntonin globaalia strategiaa ja yhteistä työkulttuuriamme. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö on innovatiivinen ja tehokas. Tällä on myös suora yhteys liiketoimintaamme ja asiakaskokemukseen.” Toteaa Grant Thorntonin Suomen toimitusjohtaja Jonni Leporanta.

Jatkossakin Grant Thorntonilla on tavoite olla sosiaalisesti vastuullinen ja mahdollisimman joustava ja perheystävällinen työpaikka, jossa jokainen pystyy työskentelemään ja edistämään omannäköistään työuraa elämäntilanteesta riippumatta.

Kiitos vielä Väestöliitolle yhteistyöstä perheystävällisyyden edistämisessä! Perheystävällinen työpaikka -tunnus on suuri kunnia ja sen myötä perheystävällisyyden ylläpitämiseen ja kehittämiseen panostetaan myös tulevaisuudessa.

 

Lisätietoja antavat:

 

Jonni Leporanta                                                                                    

Toimitusjohtaja

Revico Grant Thornton Oy

P +358 40 508 5124

E jonni.leporanta@fi.gt.com  

 

Anna Kokko

Ohjelmapäällikkö, vs. Kehityspäällikkö

Väestöliitto ry

P +358 50 342 0572

E anna.kokko@vaestoliitto.fi

 

Perheystävällinen työpaikka tunnus_Grant Thornton.png