article banner
Tiedote

Revico Grant Thornton ja AltumAudit yhdistävät voimansa

AltumAuditin henkilöstö siirtyi Grant Thorntonin palvelukseen 1.9.2022 alkaen

 

Tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita Suomessa ja kansainvälisesti tarjoava Grant Thornton saa lisävahvistusta toimintaansa Helsingissä suomalaisen vuonna 2013 perustetun tilintarkastusyhteisön AltumAuditin henkilöstöstä ja asiakaskunnasta 1.9.2022 alkaen.

Molemmilla yhtiöillä on vahvaa osaamista kansainvälisistä ja yrittäjävetoisista pienistä ja keskisuurista yrityksistä, joten yhdistyminen on luonnollinen jatkumo laadukkaalle toiminnalle.

”Altumin asiakkaat tuovat luontevan lisäyksen nykyiseen asiakaskuntaamme, ja odotammekin innolla, että pääsemme tekemään hedelmällistä yhteistyötä heidän kanssaan. Altumin henkilöstö puolestaan tuo meille kaivattuja lisäresursseja tukemaan kasvuamme”, toteaa Jonni Leporanta.

Yhdistyminen tarjoaa AltumAuditin asiakkaille mahdollisuuden saada entistä laajemmin esimerkiksi verotukseen ja neuvontapalveluihin liittyvää tukea, myös kansainvälisesti. AltumAuditin vankka kokemus yhdistysten ja säätiöiden tukemisesta täydentää Grant Thorntonin palvelutarjontaa. Yrityskauppa tukee myös Grant Thorntonin vahvaa paikallista kasvua entisestään osaavien asiantuntijoiden myötä. 

Rabbe Nevalainen korostaa erityisesti laajemman palvelukokonaisuuden tarjoamista asiakkaille.

 

Lue lisää yhdistyvistä yrityksistä: https://www.grantthornton.fi/ ja https://www.altumaudit.fi/fi

 

Lisätietoja antavat:

 

Jonni Leporanta

Managing partner

Revico Grant Thornton Oy

T +358 40 508 5124

E jonni.leporanta@fi.gt.com  

 

Rabbe Nevalainen

Partner, KHT

AltumAudit

T +358 (0)40 5433 484

E rabbe.nevalainen@altumaudit.fi