Past Event: perjantai 10. joulukuuta 2021

Miten tilinpäätösvalmistelut sujuvat yrityksessäsi?

Kalenterivuoden loppu on käsillä ja se tarkoittaa yritysten vuosikellossa usein tilinpäätösajan lähestymistä. Nyt viimeistään on hyvä pohtia, mitä asioita tilinpäätökseen liittyen kannattaisi ottaa huomioon oikean ja riittävän kuvan varmistamiseksi. Erityisesti tuloutus, poikkeukselliset erät, lähipiiritapahtumat, aineelliset hyödykkeet sekä liitetiedot ovat seikkoja, jotka tulisi huomioida tilinpäätöksen laadinnassa ja tilintarkastukseen valmistautuessa.

Edellä mainittujen aiheiden lisäksi webinaarissa kerrattiin edelleen jatkuvan pandemian vaikutuksia tilinpäätökseen avustusten, liitetietovaatimusten sekä oman pääoman riittävyyden kannalta.

Webinaari järjestettiin 10.12.2021. 

Katsele tallenne

Asiantuntijamme webinaarissa

Lauri Melartin
Senior Manager, KHT

KHT Lauri Melartinilla on noin kymmenen vuoden kokemus erilaisten yritysten kanssa toimimisesta laajalla sektorilla. Hän on erityisesti avustanut kotimaisia ja kansainvälisiä tuotanto – ja maahantuontiyhtiöitä sekä perheyrityksiä. Asiakkaan aktiivinen avustaminen ja sparraaminen ovat kuvaavia toimintaperiaatteita Laurille.

Heidi Di Napoli
Senior Associate

Heidi on työskennellyt Grant Thorntonilla tammikuusta 2019 alkaen. Häneltä löytyy kokemusta niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin yritysten tilintarkastuksesta. Pienten- ja keskisuurten yhtiöiden lisäksi Heidin osaamisalueeseen kuuluu säätiöiden ja asunto-osakeyhtiöiden tilintarkastus.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

View more