Past Event: torstai 23. syyskuuta 2021

Mitä yritysjohdon ja yrityksen omistajien olisi hyvä tietää Due diligence -selvityksen roolista ja merkityksestä osana yrityskauppaa?

Tervetuloa mukaan yrityskauppoihin syventyvän webinaarisarjamme ensimmäiseen jaksoon, jossa asiantuntijamme Jussi Savion johdolla käymme läpi Due diligencen roolia yrityskaupoissa.

Due diligence -selvityksen pääasiallinen tarkoitus on hankkia ja esittää syvällisempää tietoa hankittavan yrityksen taloudellisesta tilanteesta, sen toiminnan vahvuuksista, heikkouksista ja riskeistä.  Ensimmäisessä webinaarissa kerromme tarkemmin Due diligence -selvityksen sisällöstä ja avaamme sen merkityksellisyyttä yrityskauppaprosessissa.

Katsele tallenne

Webinaarisarja: Mitä huomioida yrityskauppojen suunnittelussa ja toteutuksessa?

Tutustu kaikkiin webinaarisarjamme osiin:

Osa 1: Financial & Tax Due diligence osana yrityskauppaa - Lue lisää 

Osa 2: Yrityskaupan kauppahintamekanismit  - Lue lisää

Osa 3: Huomioitavia asioita yrityskaupan verotuksessa - Lue lisää

Webinaarissa äänessä

Jussi Savio
Partner, KHT

Jussi on työskennellyt Grant Thorntonilla vuodesta 2006 alkaen ja hän toimii päävastuullisena tilintarkastajana eri toimialoilla toimivissa keskisuurissa kotimaisissa yrityksissä. Lisäksi Jussilla on kokemusta ulkomaisten tytäryhtiöiden tilintarkastuksista mm. Venäjällä sekä allianssiprojekteihin kohdistuvista, riippumattoman ulkopuolisen talousasiantuntijan tehtävistä käsittäen talous- ja laskentajärjestelmien ja niihin liittyvien, sisäiseen valvontaan liittyvien prosessien ja kontrollien arvioinneista ja testauksista.