Oletko miettinyt mitä ajankohtaista verotuksessa on tällä hetkellä meneillään? Onko tulossa muutoksia, joihin olisi tarpeen varautua? Onko tiedossa jotain uutta, joka hyödyttäisi myös teidän liiketoimintaanne?

Arvonlisäverotuksessa on tulossa muutoksia kansainvälisen kaupan verotussäännöksiin. Muutoksia tulee voimaan jo ensi vuoden alussa ja lisää muutoksia on odotettavissa tulevina vuosina. Muutoksiin valmistautuminen on suositeltavaa aloittaa hyvissä ajoin. Lisäksi Verohallinnon viimeaikaiset ohjeet ja uusin oikeuskäytäntö muun muassa osakkeiden myyntikulujen vähennyskelpoisuudesta puhututtavat arvonlisäverotuksessa.

Järjestämme maksuttoman veroaamiaisen Helsingin Grant Thorntonin uusissa toimitiloissa (Tietokuja 4). Tervetuloa kuulemaan lisää ja keskustelemaan ajankohtaisita asioista kanssamme!

Ohjelma:

8.30 - 9.00      Aamiainen
9.00 - 9.10      Tervetulosanat, Juha-Pekka Keimmo, Toimitusjohtaja
9.10 - 10.00    Kansainvälisen kaupan uudistukset ja muuta ajankohtaista
                       arvonlisäverotuksesta, Hanna Huhtala, Senior Tax Manager
10.00 - 10.30  Ajankohtaista yritysverotuksesta, Jan-Erik Rae, Tax Partner

Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Hanna Huhtala Vero- ja liikejuridiikan asiantuntija Hannalla on yli viidentoista vuoden kokemus erilaisten yritysten ja yhteisöjen verotukseen ja juridiikkaan liittyvistä asioista. Erityisenä osaamisalueena on arvonlisäverotukseen liittyvät kysymykset. Hanna avustaa asiakkaitaan sekä yksittäisissä päivittäisissä kysymyksissä että erilaisissa isommissa kokonaisuuksissa ja tuomioistuinprosesseissa.
Jan-Erik Rae Tax Partner Jan-Erik Rae on toiminut veroasiantuntijana lähes 20 vuotta. Hänellä on kokemusta niin kotimaisesta kuin kansainvälisestä verotuksesta sekä tax due diligence -tarkastuksista. Jan-Erik on selvittänyt uransa aikana lukuisan määrän erilaisia yhtiöiden veropähkinöitä. Hänen asiakasportfolioonsa kuuluu kymmenittäin erityyppisiä toimijoita.

Grant Thornton
  • Grant Thornton
  • Tietokuja 4
  • 00330 Helsinki
Tel: 09 5123 3330 Contact: