Tervetuloa Grant Thorntonin perinteiseen Syysseminaariin!

Teknologia kehittyy päätä huimaavaa vauhtia, mutta miten se tulee vaikuttamaan liiketoimintaan? Mitkä ovat yritysten menestystekijät tulevaisuudessa ja millaisia asioita pitäisi ottaa huomioon kyberturvallisuuteen liittyen? Entä millaisia muutoksia tulevaisuus tuo tullessaan yritysverotuksessa?

Vastauksia näihin kysymyksiin saat Syysseminaarissamme, jossa lavalle jälleen nousevat arvostetut alansa asiantuntijat.

Tule kuulemaan teknologian tuomista haasteista ja mahdollisuuksista, sekä samalla verkostoitumaan muiden toimitusjohtajien ja päättäjien kanssa.

Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 4. marraskuuta mennessä. 

Tarkemmin puhujiin ja ohjelmaan voit tutustua alempana. Tilaisuus on maksuton. 

Puhujat
Jarno Limnéll Jarno Limnéll on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa ja dosentti kolmessa muussa yliopistossa. Hän on myös Tosibox Oy:n toimitusjohtaja. Koulutukseltaan hän on Sotatieteiden tohtori, VTM ja upseeri. Hän on työskennellyt turvallisuusasioiden parissa yli 20 vuotta.
Matti Apunen Matti Apunen on pitkäaikainen journalisti, Aamulehden vastaava päätoimittaja (2000-2010) ja vuoteen 2019 saakka Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVA:n johtaja. Tällä hetkellä hän toimii liikkeenjohdon neuvonantajana ja Tampereen yliopiston työelämäprofessorina. Hän kommentoi ajankohtaisia asioita kolumneissaan ja mm. Ylen Jälkiviisaissa. Apunen on kirjoittanut yhdessä Juha Vikmanin kanssa kirjan "Hyvä omistaja: Mitä suomalainen yrittäjä voi oppia Warren Buffettilta" (2018).
Emmiliina Kujanpää Kujanpää on toiminut Keskuskauppakamarin veroasiantuntijana vuodesta 2017. Aikaisemmin hän työskenteli kansainvälisen yritysverotuksen asiantuntijana KPMG:llä. Kujanpää vastaa vero-oikeuteen liittyvistä kysymyksistä sekä Keskuskauppakamarin Suuresta Veropäivästä ja Kauppakamarin Veropäivä -kiertueesta. Hän toimii myös Keskuskauppakamarin verovaliokunnan sihteerinä.

Ohjelma

7:45 Aamupalabuffet

 

8:15 

Tilaisuuden avaus  

Mirja Juusela, KHT, hallituksen puheenjohtaja | Idman Vilén Grant Thornton Oy

 

Koneet oppivat, entä ihmiset: Uudet teknologiat ja yritysten menestystekijät

Matti Apunen, Työelämäprofessori | Tampereen yliopisto

 

Moderni liiketoiminta edellyttää modernia turvallisuutta 

Jarno Limnéll, Kyberturvallisuuden professori | Aalto-yliopisto

        

10:00 Kahvi

 

10.20    

Yritysverotuksen tulevaisuus

Emmiliina Kujanpää, Johtava veroasiantuntija | Keskuskauppakamari    

 

11:00 Lounas

12:00 Tilaisuus päättyy

  • Tampere-talo, Duetto 2.krs
  • Yliopistonkatu 55
  • 33100 Tampere
Tel: 0447770016 / Tanja Heikkilä Contact: