Katsele tallenne

Yhtiön hallituksen ja operatiivisen johdon on kyettävä muun muassa keskittymään yhtiön pitkän aikavälin kehittämiseen, hallitsemaan epävakaan liiketoimintaympäristön aiheuttamaa epävarmuutta sekä varmistamaan että yhtiön tilanteesta saadaan oikeanlaista tietoa päätöksenteon tueksi.

Webinaarin tavoitteena on antaa erityisesti osakeyhtiön hallitukselle sekä operatiiviselle johdolle työkaluja ja vinkkejä, kuinka pitää fokus liiketoiminnan kehittämisessä sekä samalla hallita liiketoiminnan riskejä, ja varmistaa että saadaan oikeanlaista taloudellista tietoa päätöksenteon tueksi.

Voit katsella webinaarin tallenteen klikkaamalla sivun oikeasta laidasta.

Webinaarissa äänessä
Jussi Savio | KHT, Managing Partner Jussi on työskennellyt Grant Thorntonilla vuodesta 2006 alkaen ja toimii eri toimialoilla toimivissa keskisuurissa kotimaisissa yrityksissä päävastuullisena tilintarkastajana. Lisäksi Jussilla on kokemusta ulkomaisten tytäryhtiöiden tilintarkastuksista mm. Venäjällä sekä allianssiprojekteihin kohdistuvista, riippumattoman ulkopuolisen talousasiantuntijan tehtävistä käsittäen talous- ja laskentajärjestelmien ja niihin liittyvien, sisäiseen valvontaan liittyvien prosessien ja kontrollien arvioinneista ja testauksista.

Tel: +358 44 752 4699 Contact: