Perustajaurakoinnin arvonlisäverosäännökset poikkeavat ns. normaaleista arvonlisäverotuksen säännöksistä. Verovelvollisen näkökulmasta tämä on samaan aikaan sekä riski että mahdollisuus.

Tule mukaan webinaariin kuulemaan perustajaurakoinnin arvonlisäverotuksen keskeisistä periaatteista sekä tyypillisimmistä kompastuskivistä ja huomioon otettavista seikoista. Webinaarissa käsitellään lisäksi myös tyypillisimpiä perustajaurakoinnin kirjanpitoon liittyviä haasteita.

 

Webinaari järjestettiin perjantaina 24. huhtikuuta. Tallenteen pääset katsomaan sivun oikeasta reunasta. 

Kouluttajat
Hanna Huhtala | Senior Tax Manager Hanna Huhtalalla on yli viidentoista vuoden työkokemus erilaisten yritysten ja yhteisöjen verotukseen ja juridiikkaan liittyvistä asioista. Hänen erityisosaamiseensa kuuluvat arvonlisäverotukseen liittyvät kysymykset. Hanna on työskennellyt aikaisemmin sekä julkisen että yksityisen sektorin palveluksessa. Nykyisin Hanna työskentelee vero- ja liikejuridiikan palveluita tarjoavassa Lexalvia Oy:ssä, joka toimii Grant Thornton yhteistyökumppanina.
Roni Kyrkkö | Manager, KHT, CISA Roni Kyrkkö toimii KHT-tilintarkastajana Tampereen toimistollamme. Ronilla on vahvaa toimialakokemusta valmistavasta teollisuudesta, rakennusalalta ja teknologiateollisuudesta. Roni palvelee asiakkaitamme monipuolisesti ja kansainvälisesti mm. lakisääteisessä tilintarkastuksessa, sisäisessä tarkastuksessa ja erilaisissa yrityskauppoihin liittyvissä erityistoimeksiannoissa.

Grant Thornton Finland
Tel: +358 20 794 0480 Contact: