Kuluttajakaupan arvonlisäverotus muuttuu EU:n alueella merkittävällä tavalla 1.7.2021. Käytännössä muutos helpottaa esimerkiksi verkkokauppiaiden arvonlisäverovelvoitteiden hoitoa, kun jatkossa muiden EU-maiden arvonlisävero voidaan ilmoittaa ja maksaa Suomen Verohallinnon kautta. Kansainvälisen kaupan arvonlisäverotuksessa on muutoinkin odotettavissa isoja muutoksia lähitulevaisuudessa.

Webinaarissa käydään läpi kuluttajakaupan arvonlisäveromuutosten keskeiset periaatteet ja käytännössä huomioitavat. Lisäksi otamme lyhyen katsauksen siihen, mitä tulevaisuudessa on odotettavissa.

Webinaari järjesttiin 19.3.2021. Tallenteen pääset katsomaan sivun oikeasta laidasta. 

Webinaarissa äänessä
Hanna Huhtala | Senior Tax Manager Hanna Huhtalalla on yli viidentoista vuoden työkokemus erilaisten yritysten ja yhteisöjen verotukseen ja juridiikkaan liittyvistä asioista. Hänen erityisosaamiseensa kuuluvat arvonlisäverotukseen liittyvät kysymykset. Hanna on työskennellyt aikaisemmin sekä julkisen että yksityisen sektorin palveluksessa. Nykyisin Hanna työskentelee vero- ja liikejuridiikan palveluita tarjoavassa Lexalvia Oy:ssä, joka toimii Grant Thornton yhteistyökumppanina.

Grant Thornton Finland
Tel: +358 20 794 0480 Contact: