Mikä on mielestäsi ollut parasta harjoittelujaksossasi Grant Thorntonilla? Harjoittelujaksollani parasta on ollut laaja työnkuva ja alusta saakka vastuulliset tehtävät sekä asiantuntevat kollegat. Olen päässyt tutustumaan verotukseen niin yritysverotuksen kuin henkilöverotuksen sekä arvonlisäverotuksen näkökulmasta. Hankalammissa työtehtävissä apua on saanut aina kollegoilta ja tällaiset työtehtävät ovat olleetkin opettavaisimpia.

Miten kuvailisit Grant Thorntonia työpaikkana? Grant Thorntonilla hierarkia on matala ja apua voi helposti pyytää keneltä tahansa. Työntekijöistä pidetään huolta ja jokaisen yksilökohtaiset tarpeet otetaan hyvin huomioon.

Uskotko saaneesi paljon hyödyllistä osaamista tulevaisuutta varten? Uskon, ehdottomasti! Olen mielestäni oppinut lyhyessä ajassa todella paljon ja päässyt samalla myös hyödyntämään jo opintojen aikana oppimaani, mikä on konkretisoinut monien koulukurssien sisältöä. Uskon pysyväni urallani verotuksen parissa tulevaisuudessakin ja koen ehdottoman tärkeäksi laaja-alaisen hahmotuksen verotuksen eri osa-alueista ennen kuin jossain vaiheessa löydän osa-alueen, johon haluan erikoistua.

Suosittelisitko Grant Thorntonin traineeohjelmaa ja miksi? Suosittelisin! Traineeohjelma on tarjoaa mahtavan alun työuralle ja kerryttää työkokemusta. Omalla kohdallani koulun ja trainee-ohjelman yhteensovittaminen onnistui helposti, kiitos joustavan esimiehen.

Oletko valmis seuraavaan urasiirtoosi tai etsitkö uusia haasteita?