Palkka-asiantuntija

Ilmoitusnumero: 1

Palvelualue: Taloushallintopalvelut

Sijainti: Helsinki

Tehtävä: Palkkahallinto

Hae tehtävää

Tehtävässäsi

hoidat mielenkiintoisia ja vaihtelevia palkanlaskennan toimeksiantoja kansainvälisen asiakaskunnan parissa. Hoidat asiakastoimeksiantoja itsenäisesti, mutta osaavien ja kokeneiden työkaverien tukemana. Lisäksi tukenasi ovat myös muiden alojen, kuten verotuksen asiantuntijat.

Toivomme sinulta

aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä, voit olla urasi alkupuolella tai jo kokenut konkari - meiltä löytyy sopivasti tukea ja riittävästi haasteita. Työotteeltasi olet mukautumiskykyinen ja joustava. Työskentelet mielelläsi kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työehtosopimusten tuntemus ja aiempi työkokemus tilitoimistosta katsotaan eduksi. Käytössämme on PersonecW -järjestelmä.

Avoimeen ja asiakaslähtöiseen porukkaamme sopii parhaiten oma-aloitteinen ja vastuuta kantava henkilö. Menestyt meillä mainiosti, jos olet yhteistyökykyinen etkä turhaan jännitä asiakkaiden kanssa viestimistä. Tärkeintä on, että sinulla on kiinnostusta palkanlaskentaan ja ennen kaikkea haluat kehittyä osaajana.

Tarjoamme sinulle

hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen asiakaskunnan, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat, mahdollisuuden etätyöhön sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Grant Thorntonilla

olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää kehittää työntekijäkokemusta panostamalla henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –ohjelmassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomiota erilaisten elämäntilanteiden tuomiin tarpeisiin sekä työn ja muun elämän joustavampaan yhteensovittamiseen.

Joko kiinnostuit?

Hienoa, sillä me haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Director Outsourcing Jussi Lundbom puh. +358 45 638 6074 maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 14-16. Voit tutustua tarkemmin Grant Thorntoniin kotisivujemme kautta ja arkeemme pääset kurkistamaan Instagrammista.

Julkaisupäivä: 24 toukok. 2023

Hakuaika päättyy: 14 kesäk. 2023