Tehtävänimike

Yritysjärjestelyiden asiantuntija / konsultti

Sijainti

Helsinki

Erikoisala

Transaction Advisory Services

Ajankohta ja kesto

Vakituinen työsuhde

Tehtävä

Kokopäiväinen

Yritysjärjestelyiden asiantuntija / konsultti

Sinulla on mielellään muutama vuosi kokemusta yritysjärjestelyihin liittyvistä tehtävistä, ja olet halukas oppimaan uutta ja kehittymään alan vahvaksi ammattilaiseksi. Toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa kansainvälisiin ja kotimaisiin yritysjärjestelyihin liittyviä työtehtäviä (esim. Due Diligence, arvonmääritys, yrityskauppaneuvonta), mutta myös mahdollisesti muita neuvontapalvelujen tehtäviä. Toimenkuvaa voidaan muotoilla kokemuksen ja osaamisen perusteella, ja saat myös itse mahdollisuuden vaikuttaa siihen.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. kauppatieteen, oikeustieteen tai tekniikan alalta
  • jonkin verran käytännön työkokemusta ja taustaa yritysjärjestelyihin liittyvistä tehtävistä
  • Microsoft Office työkalujen (erityisesti Excel) hallintaa
  • kiinnostusta liike-elämää ja yritysjärjestelyjä kohtaan
  • intoa tarttua haasteisiin ja kykyä sopeutua muutoksiin nopeasti
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, ja asiakaslähtöisyyttä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa – ruotsin kielen taito on eduksi

Arvostamme halua ja intoa kehittyä tehtävien myötä. Nautit vaihtelevista työtehtävistä ja motivoidut mahdollisuudesta oppia uutta. Työskentelytapasi on konsultoiva ja ratkaisukeskeinen ja työskentelet tehokkaasti myös paineen alla. Nautit yhteistyöstä eri tahojen kanssa ja teet mielelläsi töitä tiimissä.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen asiakaskunnan, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat sekä mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

 

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Mutkattomuus on tärkeää arjessamme ja se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää olla erinomainen työpaikka ja kehitämme työtapojamme ja -kulttuuriamme jatkuvasti. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin ja koemme tärkeäksi, että jokainen voi rakentaa meillä omannäköistään uraa. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –ohjelmassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomiota erilaisten elämäntilanteiden tuomiin tarpeisiin sekä työn ja muun elämän joustavampaan yhteensovittamiseen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jonni Leporanta perjantaina 24.1.2020 klo 10-12, keskiviikkona 29.1.2020 klo 10-12, sekä maanantaina 3.2. klo 14-16, p. 040 5085124  

 

Mikäli kiinnostuit ja koet että voisit sopia joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa