Tehtävänimike

Associate

Sijainti

Tampere

Erikoisala

Tilintarkastus

Ajankohta ja kesto

Vakituinen, aloitus sopimuksen mukaan

Tehtävä

Associate, Tilintarkastus

Haluatko mukaan kehittämään tulevaisuuden liike-elämää ja yrittäjyyttä? Oletko kiinnostunut monipuolisista tilintarkastustehtävistä dynaamisessa kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja päästä vaikuttamaan omaan urapolkuusi?

Haemme Tampereen toimistollemme aloittelevaa tai uran alkuvaiheissa olevaa asiantuntijaa tilintarkastustehtäviin.Laskemme eduksi mikäli sinulla on kokemusta kirjanpito- tai tilintarkastustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Matalahierarkisessa ja tiiviissä työyhteisössämme työskentelet osana erikokoisia tarkastustiimejä ja saat alusta alkaen ottaa vastuuta myös kokonaisista toimeksiannoista.

Olet etsimämme henkilö mikäli:

  • Sinulta joko löytyy soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opiskelujesi loppumetreillä (laskentatoimi). 
  • Omaat itsenäisen työskentelyotteen ja hyvät sosiaaliset taidot
  • Olet proaktiivinen ja nautit monipuolisista ja haastavista työtehtävistä
  • Motivoidut mahdollisuudesta oppia uutta ja pidät yhteistyöstä ja verkostoitumisesta
  • Sinulla on aito halu asiakkaan auttamiseen ja vahva kiinnostus löytää ratkaisuja asiakkaille heidän liiketoimintansa edistämiseksi
  • Haluat olla osana työyhteisöä, jossa on tsemppaava ja rento yhteishenki

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Mutkattomuus on tärkeää arjessamme ja se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meillä on tavoitteena olla erinomainen työpaikka ja kehitämme työtapojamme ja kulttuuriamme jatkuvasti. Henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin panostaminen on meille tärkeää ja pyrimme mahdollistamaan, että jokainen voi rakentaa meillä omannäköistään uraa. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Kiinnostuitko? 

Mikäli kiinnostuit ja koet, että voisit sopia joukkoomme, laita meille CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen tampere@fi.gt.com. Haku on käynnissä 12.8. asti. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuprosessin aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa marko.vehnia@fi.gt.com 

 

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin Grant Thorntonilla: 

Elina Järvinen

Lue lisää

Joonas Pekkinen

Lue lisää

Linda Blomberg

Katsele video

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa