Tehtävänimike

Audit trainee

Sijainti

Tampere

Erikoisala

Tilintarkastus

Ajankohta ja kesto

Tammi-huhtikuu 2020

Tehtävä

Kokoaikainen

Grant Thornton hakee nyt tilintarkastusharjoittelijoita Tampereen toimipisteelle toimimaan avustavissa tilintarkastustehtävissä. Kulttuuriamme kuvaavat joustavuus, matala hierarkia, jokaisen työntekijän vaikutusmahdollisuus sekä tsemppaava ja rento yhteishenki. Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä aidosti kehittämään osaamistasi yhdessä maailman johtavassa asiantuntijaorganisaatiossa!

Työtehtävä

Grant Thorntonilla tulet näkemään tilintarkastuksen koko elinkaaren ja pääset tutustumaan moneen eri toimialaan. Tilintarkastusharjoittelijana työskentelet avustavissa tilintarkastustehtävissä yhdessä Grant Thorntonin tilintarkastajien kanssa, mutta saat myös vastuullesi pienempien yhtiöiden kokonaisia tilintarkastuksia. Työtehtävät ovat monipuolisia ja käytännönläheisiä ja tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Harjoittelu tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä ja oppia osaavien asiantuntijakollegoiden kanssa.

Etsimämme henkilö on

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet vähintään toisen vuoden laskentatoimen opiskelija (Kauppakorkeakoulu/AMK) ja etsit ensi keväälle 2020 työharjoittelupaikkaa, jossa pääset oppimaan uutta sekä kehittämään osaamistasi. Olet myös tottunut Microsoft Officen paketin ohjelmien, erityisesti Excelin, käyttäjä.

Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, mutta olet tottunut myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät monipuolisista ja vaihtelevista haasteista sekä olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään omaa osaamistasi. Tartut uusiin haasteisiin ja tehtäviin mielelläsi, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut ongelmanratkaisusta.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä aikaisempaa työkokemusta. Arvostamme hyvää koulumenestystä ja kiinnostusta toimia tilintarkastustehtävissä myös tulevaisuudessa.

Tehtävä on lähtökohtaisesti täyspäivänen, mutta olemme joustavia, mikäli haluat suorittaa yksittäisiä tenttejä työn ohella.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Lisätiedot: Marko Vehniä / 040-5391321

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tampere@fi.gt.com mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa