Trainee-ohjelmamme

 

Grant Thorntonin 4-6kk pituiset harjoittelujaksot ovat tarkoitettu vähintään toisen vuoden kaupallisen- ja oikeustieteellisenalan opiskelijoille (AMK/Kauppakorkeakoulu).

Otamme vuosittain toimistoillemme Helsinkiin ja Tampereelle useita traineita, painottuen kevätajalle. Aiemmat harjoittelijamme ovat kehuneet erityisesti trainee-ohjelmamme monipuolisuutta ja toimistomme rentoa työilmapiiriä.

Audit trainee

Audit traineena työskentelet monipuolisesti avustavissa tilintarkastustehtävissä osana tiimiä ja itsenäisesti. Harjoittelujakson myötä opit tilintarkastuksen lisäksi muitakin työelämän taitoja, kuten asiakaspalvelua, tiimityöskentelyä, töiden priorisointia ja koordinointia. Pääset työskentelemään eri toimialoilla toimivien kotimaisten ja kansainvälisten yhtiöiden tilintarkastuksien parissa.

Audit traineen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat innostunut ja itsenäinen ote uusiin haasteisiin ja tehtäviin, tarkkuus, analyyttisyys sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Harjoittelujakson aikana sinulle tulee kertymään päivittäisestä käytännön työskentelystä paljon uutta oppia ja uudenlaisia näkemyksiä, jotka tulevat hyödyttämään sinua tulevaisuuden urallasi.

Tax trainee

Verotus elää jatkuvassa muutoksessa, joten tax traineena sinulta ei pääse oppiminen loppumaan kesken!

Grant Thorntonilla sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kansainvälisiä ja monipuolisia yritys- ja henkilöverotukseen liittyviä tehtäviä. Tax traineen työtehtävät sisältävät mm. veroilmoitusten käsittelyä, asiakastoimeksiannoissa avustamista, kokeneiden veroasiantuntijoiden tukemista sekä erilaisia selvitys- ja taustoitustöitä.

Tax traineeohjelmamme sopii erityisesti sinulle, joka haluat kehittää laajasti omaa osaamistasi yritys- ja henkilöverotuksesta sekä yritysjuridiikasta monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa. Traineejakson aikana pääset näkemään laajasti erilaisia toimeksiantoja ja tehtäviä.

Advisory trainee

Advisory traineenamme tulet muun muassa avustamaan yrityksen kokeneempia asiantuntijoita Due Diligence -selvitysten laadinnassa, työskentelet erilaisten talousraporttien ja -analyysien parissa, keräät materiaalia ja valmistelet esityksiä yritysjärjestelyprojektien tueksi. Tulet myös olemaan mukana yhteisten työkalujen ja prosessien kehittämisessä

Tämä trainee-ohjelma sopii sinulle joka haluat kehittää laajasti omaa osaamistasi yritysjärjestelyistä monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa.

 

Tutustu aiempien harjoittelijoidemme kokemuksiin: 

"Täällä on saanut alusta alkaen vastuullisia työtehtäviä."

Lue lisää

"Päivittäin pääsee oppimaan uutta"

Lue lisää

Mari Kovala

Lue lisää