"On ollut hienoa, että on päässyt tekemään ”oikeita töitä”, eikä ole tarvinnut tehdä vain niin sanottuja ”perus traineehommia” "

Mari Kovala, Tilintarkastus

Parasta harjoittelujaksossani on ollut, että olen oppinut todella paljon uutta. Nyt kun miettii tammikuuta, niin oppimistie tämän neljän kuukauden aikana on ollut huikea.

Hyvää täällä on ollut myös se, että pienessä toimistossa hierarkia on matala. Esimerkiksi partnerien kanssa työskentely on ihan normaalia.  On ollut hienoa, että on päässyt tekemään ”oikeita töitä”, eikä ole tarvinnut tehdä vain niin sanottuja ”perus traineehommia”. Iso plussa on, että täällä ollaan työnteon suhteen todella inhimillisiä: saa sanoa ääneen jos joskus väsyttää, eikä kukaan odota että pitäisi vetää itsensä piippuun. Lisäksi täällä on tsemppaava yhteishenki!

Harjoittelujaksoni jälkeen jatkan Grant Thorntonilla Audit Associatena, joten kaikki harjoittelujaksoni aikana opittu tieto ja taito pääsee suoraan käytäntöön. Jatkan opintojani vielä työn ohessa, ja uskon että myös opinnoissa varmasti tulee olemaan apua tästä työkokemuksesta, kun on nähnyt niin paljon erilaisia yrityksiä ja tapoja toimia. Opiskelen laskentatoimea, joten luentojen aiheet pyörivät samoissa asioissa.

Itse päädyin Grant Thorntonille harjoitteluun, kun törmäsin rekrytointi-ilmoitukseen koulumme Uraportaalissa. Kun aloitin täällä, minut otettiin hyvin ja vastaan ja pääsin heti osaksi porukkaa.

Uskon että täällä olen oppinut harjoittelujakson aikana paljon enemmän, mitä olisin oppinut koulun penkillä samassa ajassa. Suosittelen siis ehdottomasti tänne traineeksi hakemista, oppimisen lisäksi saat myös arvokasta työkokemusta!