Tehtävänimike

Trainee, People & Client Experience

Sijainti

Helsinki

Erikoisala

Marketing & People & Culture

Ajankohta ja kesto

2kk alkaen elokuu 2021

Tehtävä

Harjoittelupaikka

Grant Thornton on yksi maailman johtavista tilintarkastus-, vero-, taloushallinto- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoavista yrityksistä. Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä toimimme 138 maassa yli 58.000 työntekijän voimin. Suomessa meillä on noin 90 asiantuntijaa, jotka työskentelevät Helsingin, Tampereen, Turun sekä Porin toimipisteissä.

Haemme nyt Marketing ja People & Culture toimintojemme avuksi harjoittelijaa parin kuukauden työssäoppimisjaksolle syksylle 2021. Jos olet kiinnostunut brändityöstä sekä työntekijä- ja asiakaskokemuksen kehittämisestä voi tämä olla oikea harjoittelupaikka sinulle.

Meillä on käynnissä useita mielenkiintoisia projekteja liittyen mm. globaaliin brändiuudistukseen, trainee -rekrytointikampanjaan ja työntekijäkokemuksen kehittämiseen, joihin sinun on mahdollista päästä mukaan avustavien markkinoinnin tehtävien ohessa. Tarkempaa tehtävänkuvaa voidaan vielä muokata osaamisesi, kiinnostuksesi ja oppimistavoitteidesi mukaan.

Viihdyt ja saat eniten irti harjoittelustasi meillä, kun sinulla on aitoa kiinnostusta markkinointia, brändityötä, asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämistä kohtaan. Hienoa, jos olet jo suorittanut jotain relevantteja kursseja erityisesti markkinoinnista, mutta myös viestintä- ja henkilöstöjohtamisen opinnoista on hyötyä. Lisäksi sinulla tulisi olla Office -työkalut hallinnassa, valmius työskennellä myös etänä sekä hyvät suomen ja englannin kielen taidot. Ennen kaikkea reipas asenne, kyky tarttua asioihin, halu oppia ja tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa on tärkeää.

Pääset työskentelemään mahtavassa ja innostavassa porukassa osana kotoisaa Helsingin toimiston työyhteisöä ja samalla yhtä maailman isoimmista asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja ottaa vastuuta, mutta samalla olemme valmiita ohjaamaan ja sparraamaan sinua.

Harjoittelun arvioitu aloittamisajankohta on elokuun puolivälin tienoilla. Työajat voidaan sopia joustaviksi niin, että harjoittelu on mahdollista yhteensovittaa opiskelun kanssa (esim. 25h/viikko) ja maksamme harjoittelujaksosta palkkaa.

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt ja vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv mahdollisimman pikaisesti, tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Karoliina Hiekkanen / People & Culture Leader, p. 040 5248336, karoliina.hiekkanen@fi.gt.com

 

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa